HOROSKOP za SUBOTU 31. jul 2021. godine: Ovan ima UZBUDLJIVU NOĆ, Bik otkriva PREVARU, Devica flertuje na DRUŠTVENIM MREŽAMA!

HOROSKOP za SUBOTU 31. jul 2021. godine: Ovan ima UZBUDLJIVU NOĆ, Bik otkriva PREVARU, Devica flertuje na DRUŠTVENIM MREŽAMA!

28 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posao: Tu gde vi prođete zemlja se zatrese. Dokazali ste svoj autoritet među saradnicima. Niko ni ne pokušava da vam se suprotstvlja. Ljubav: Imate nekoliko primamljivih ponuda za večerašnji izlazak. Dobro razmotrite sve ponude, dovoljno ste inteligentni. Zdravlje: Sinusi vas često muče.

 

 

BIK

Posao: Do sada ste mogli da završite sve obaveze. Pitate se kako se dogodilo da vi tako propustite stvari. Ljubav: Mogli biste da proverite voljenu osobu, jer duže vreme sumnjate da vam nešto ,,muti”. Skloni ste raznim skandalima ukoliko otkrijete prevaru. Zdravlje: Nemate nikakve tegobe.

 

BLIZANCI

Posao: Skačete sa jednog zadatka na drugi, površno prelazeći štivo. Ako radite u oblasti ekonomije, knjigovodstva može doći do komplikacija zbog takvog načina rada. Ljubav: Imate mnogo razloga da budete ljuti na partnera. Nikako da se dogovorite, stalno vlada nerazumevanje. Zdravlje: Dobro.

 

 

RAK

Posao: Želeći da postignete što bolje rezultate, brzopleto pravite sitne greške. To ne liči na vas. Nadređeni su začuđeni ovakvim vašim ponašanjem. Ljubav: Kao I uvek imate razne prigovore ali budite realni ako je moguće. Ne krivite okolinu, danas ste prenaglašeno emotivni. Zdravlje: Nije loše.

 

 

LAV

Posao: Poslovni partneri traže pomoć od vas. Važno je da im u ovom trenutku izađete u susret, jer posao u suprotnom može trpeti. Ljubav: Ništa novo na vidiku. To vas mnogo brine ali i rastužuje, navikli ste na udvaranja, izlaske, druženja ali sad je tako kako je, prihvatite to. Zdravlje: Lupanje srca.

 

 

DEVICA

Posao: Obavljate posao sve bolje iz dana u dan. Ali nikako da stigne očekivana nagrada. Možda ne bi bilo loše da je sami tražite.
Ljubav:
 Pozitivni aspekti za upoznavanje s osobom preko interneta. Volite društvene mreže pa iskoristite tu privilegiju. Zdravlje: Dobro, ako ste aktivni fizički.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2