HOROSKOP za UTORAK 13. jul 2021. godine: Ovan krije VAŽNU TAJNU, Ribe su NEISKRENE, a jedan znak čeka PREKRETNICA U BRAKU!

HOROSKOP za UTORAK 13. jul 2021. godine: Ovan krije VAŽNU TAJNU, Ribe su NEISKRENE, a jedan znak čeka PREKRETNICA U BRAKU!

12 јула, 2021 Off By coki

 

VAGA

Posao: Puni ste energije i uradićete više od onoga što očekujete. Kolege će to umeti da cene. Pomoć od neke muške osobe. Ljubav: Trenutno ste malo nesigurni, balanisrate između ljubavi i prijateljstva. Odlučite se šta želite, kakva veza vam je potrebna. Zdravlje: Povišena telesna temperatura.

 

 

ŠKORPIJA

Posao: Ne možete da budete u neizvesnosti, pa ćete otići na razgovor sa nadređenima. Informacija koju budete dobili će vas umiriti za sad. Ljubav: Ovo je dan kada se slobodne Škorpije mogu ozbiljno “zagrejati” za nekoga. Verovatno je to neki jak znak poput Jarca, Ovna ili Bika. Zdravlje: Opasnost od trovanja lekovima, hranom, alkoholom.

 

 

STRELAC

Posao: Shvatili ste da ste negde izgubili važan papir ili ste zaboravili na neki dogovor. Tražite izgovore…Ljubav: Imate pomešane emocije. Sumnjate da osoba koja vas intrigira nešto krije. Možda ste u pravu, važno je da dobro ispitate sve što je nejasno. Zdravlje: Prati vas nestabilan pritisak, vodite računa o holesterolu.

 

 

JARAC

Posao: Iznova i iznova pokušavate da se dogovorite oko jedne te iste stvari. Gubite strpljenje i radite po svom. Ljubav: Fine emocije, senzibilni ste i imate samopouzdanja. Niko ne može da vam kaže “ne”. To je lepo čuti za jednog hladnog Jarca. Zdravlje: Nadutost stomaka.

 

 

VODOLIJA

Posao: Moguć priliv novca, ali odmah zatim i malo veći troškovi. Nije sve idealno, ali vama je važno da se nešto dešava. Ljubav: Voljenu osobu izvedite na neko fino mesto ili kraći izlet. Povećani su vam svi apetiti i čula. Iskoristite ovaj dan za ljubav i strast. Zdravlje: Bez većih problema.

 

 

RIBE

Posao: Danas možete da uradite mnogo toga korisnog. Dok su ostali zbunjeni ili pasivni, vi koristite priliku da pokažete svoje talente. Ljubav: U braku niste baš sasvim iskreni, porodični problemi su pred vama. Mogu da potraju ako se ne otvorite. Previše ćutite. Zdravlje: Vodite računa da se ne iscrpite previše u toku dana.

Стране: 1 2