HOROSKOP za UTORAK 13. jul 2021. godine: Ovan krije VAŽNU TAJNU, Ribe su NEISKRENE, a jedan znak čeka PREKRETNICA U BRAKU!

HOROSKOP za UTORAK 13. jul 2021. godine: Ovan krije VAŽNU TAJNU, Ribe su NEISKRENE, a jedan znak čeka PREKRETNICA U BRAKU!

12 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posao: Biće vam poverena poslovna tajna ili neki važan dokument može da dođe u vaše ruke. Nećete zloupotrebiti situaciju. Ljubav: Želite da dokažete partneru da ste u pravu bez obzira na sve. Pazite kako komunicirate. Mogući konflikti. Zdravlje: Loša cirkulacija, problemi sa venama.

 

 

BIK

Posao: Veoma ste odlučni. Neko će pomisliti da ste tvrdoglavi, ali vi ipak igrate na sigurnu varijantu koja vam donosi profit. Ljubav: Tokom današnjeg dana može da vas impresionira iskusni zavodnik. Ko li je to… Neko i vas da impresionira. Zdravlje: Muči vas nizak pritisak.

 

 

BLIZANCI

Posao: Tokom današnjeg dana se dešava mnogo toga. Nadređeni će danas odlučiti o tome da li ste zaslužili višu poziciju i njihovo poverenje. Ljubav: Prilika za tajnu vezu ili flert sa zauzetom osobom. Vodeni znaci bude u vama posebne emocije, posebno jedna Škorpija. Zdravlje: Možete imati probleme. Posetite lekara, nemojte da pijete lekove na svoju ruku.

 

 

RAK

Posao: Tokom današnjeg dana ćete steći sasvim pogrešan utisak o nekoj situaciju. Bolje bi bilo da ne žurite sa osudama. Vreme će pokazati sve. Ljubav: Veoma ste emotivni i danas će vam to biti dovoljno za sreću u braku. Ako ste slobodni, danas možete ući u kvalitetnu vezu. Zdravlje: Vodite računa o hormonima i ginekološkim problemima.

 

 

LAV

Posao: Negde ste izgubili elan koji ste imali početkom ove sedmice. Radije ćete se prepustiti, nemate volju sada da menjate stvari. Ljubav: Imate utisak da ste nepoželjni u nečijem društvu. Teški odnosi sa bračnim partnerom. Nikako da razgovarate o vašem zajedničkom odnosu. Prelomite, otvorite srce. Zdravlje: Pazite šta pijete i jedete, opasnost od bakterija.

 

 

DEVICA

Posao: Niste više sigurni šta je dobro a šta ne. Imate utisak da bi najbolje bilo da odustanete od svega. Međutim, moraćete danas da se suočite sa problemima. Ljubav: Partner će vas impresionirati! Možda dobijete jedan lep poklon. Ako ste slobodni, nećete odoleti nečijem šarmu. Lep dan! Zdravlje: Muče vas stomak, grčevi, problemi sa varenjem.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2