HOROSKOP za SREDU 14. jul 2021. godine: Bik u ZANOSU, Škorpije imaju DAN ZA LJUBAV, Vodolija će biti SREĆNA!

HOROSKOP za SREDU 14. jul 2021. godine: Bik u ZANOSU, Škorpije imaju DAN ZA LJUBAV, Vodolija će biti SREĆNA!

12 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posao: Pravo vreme za akciju i promene. Oporavljate se od prethodnih dešavanja i brzo menjate stvari. Danas sve zavisi od vas. Ljubav: Želite partnera pored sebe konstantno, predložićete zajednički život. Želite da živite u harmoniji i neće vam biti teško da imate pravu porodicu. Zdravlje: Čuvajte se udaraca u glavu i povreda, generalno

 

BIK

Posao: Preko prijatelja i poznanika koji su na visokim pozicijama dobijate podstrek za vaš biznis. Dobar dan za to da rezultati vašeg rada budu očigledni. Ljubav: Opijeni ste, u zanosu, ne primećujete partnerove mane. Preterujete u toj sanjalačkoj energiji. Počnite da budete ono što jeste, a to je realista. Zdravlje: Osetljiva psiha.

 

 

BLIZANCI

Posao: Mogućnost za napredovanje ili promenu posla dolazi baš danas, bićete srećni zbog toga. Morate da iskoristite sve svoje potencijale. Ljubav: Upoznaćete simpatiju sa prijateljima ili ćete se prvi put pojaviti zajedno na nekom javnom mestu. Zdravlje: Veoma ste osetljivi. Pad imuniteta, opasnost od raznih infekcija.

 

 

RAK

Posao: Pomoć vam dolazi iz daleka. Povoljan dan za saradnju sa inostranstvom ili ljudima koji nemaju iste običaje kao i vi. Ljubav: Shvatili ste koje su vam slabe tačke, pa ćete se danas povući u sebe. Nikako da se ohrabrite. Tipično za znak Raka. Zdravlje: Promene krvnog pritiska, pazite šta jedete. Nervoza.

 

 

LAV

Posao: Neko drugi je preuzeo zasluge za posao koji ste vi obavili ili ste dobili manje novca nego što ste očekivali. Nezadovoljstvo. Ljubav: Stekli ste pogrešan utisak o voljenoj osobi. Nemate strpljenja da rešavate problem, već ste odlučili da budete uvređeni. Zdravlje: Podložni ste mnogim problemima. Ne zanemarujte simptome – posetite lekara.

 

 

DEVICA

Posao: Više ni sami niste sigurni na koji način ste uspeli da rešite sve na vreme. Umorni ste ali i zadovoljni jer ste završili posao kako treba. Ljubav: Prilazi vam Ovan ali niste sigurni da je on vaš idealni partner. Skloni ste preteranoj analizi, dok Ovan voli akciju. Zdravlje: Osećaj umora. Opustite se, pogledajte neki lep film, imaćete lep san.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2