HOROSKOP za ČETVRTAK 17. jun 2021. godine: Bik oseća SIMPATIJU, Strelce čeka AVANTURA, Jarac ima KRIZU U VEZI!

HOROSKOP za ČETVRTAK 17. jun 2021. godine: Bik oseća SIMPATIJU, Strelce čeka AVANTURA, Jarac ima KRIZU U VEZI!

14 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Možete da očekujete važan razgovor na poslovnom planu. Danas vas očekuju bitni preokreti i promene. Možete da očekujete pomirenje sa partnerom. Vaš odnos u budućnosti može značajno da napreduje. Bolovi u leđima.

 

BIK

Možete da se nadate pokretanju projekta koji će vam u velikoj meri biti značajan za poslovno napredovanje. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom i sa kojom je moguća veza. Proverite nivo šećera u krvi.

 

BLIZANCI

Današnji dan vam nije povoljan za pokretanje novog posla, pa se potrudite da sada ne rizikujete. Moguće su manje nesuglasice sa partnerom koji je u nekim svojim stavovima preterano tvrdoglav. Osetljivi bubrezi i bešika.

 

RAK

Možete veoma lako ući u nesporazume sa nadređenima. Potrudite se da jasnije zastupate svoje stavove. Lako prekidate vezu u koju ste nedavno ušli. Shvatili ste da ta osoba nije za vas i da vam ne odgovara. Posetite lekara.

 

LAV

Opterećeni ste nekim problemima koje ste imali od ranije i nije vam lako da se na poslovnom polju pravilno organizujete. Lako dolazite do novog poznanstva sa osobom sa kojom možete ostati na duže staze. Problemi sa aritmijom.

 

DEVICA

Ako želite da dokažete svoje sposobnosti na ovom polju, potrudite se da sve poslove obavite na vreme. Možete da popravite odnos sa partnerom. Osoba do koje vam je stalo može biti uvređena zbog vas. Problemi sa varenjem.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2