HOROSKOP za SREDU 16. jun 2021. godine: Devica ima LAGAN DAN, Vaga se oseća VOLJENO, Škorpija ima ROMANTIČNU AVANTURU!

HOROSKOP za SREDU 16. jun 2021. godine: Devica ima LAGAN DAN, Vaga se oseća VOLJENO, Škorpija ima ROMANTIČNU AVANTURU!

14 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Lako ćete ostvariti svoje planove za današnji dan. Ne očekuju vas veće smetnje kada je u pitanju posao. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će vam biti jako interesantna. Probava vam je osetljiva.

 

 

BIK

Uspeli ste da završite važan poslovni projekat i zadovoljni ste zbog svog umeća. Očekuje vas povoljan dan. Ne dopada vam se situacija u kojoj se nalazite. Imate utisak da se partner udaljava od vas. Problemi sa debelim crevom.

 

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati priliku da pokrenete nov poslovni projekat koji će vam na duže staze doneti uspeh. U svom partneru ste našli sve ono što ste želeli i smatrate da je on idealna osoba za vas. Povedite računa o bešici.

 

 

RAK

Pred vama je period u kom možete da imate neke nove poslovne ponude kojima ćete biti zadovoljni. Moguće je da ste na neki način dopustili da vam promakne šansa za početak nove veze. Podložni ste prehladi.

 

 

LAV

Ostavljate jako dobar utisak na razgovoru za novi posao. Možete da očekujete pozitivne promene. Ako imate partnera planiraćete uskoro neko zajedničko putovanje. Bez problema na polju zdravlja danas!

 

 

DEVICA

Možete da se nadate sasvim stabilnim okolnostima kada je u pitanju polje posla. Ostvarićete svoje planove bez poteškoća. Pored sebe imate osobu koja vam se jako dopada i koja vam prija. Povedite računa o ishrani.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2