HOROSKOP za PETAK 18. jun 2021. godine: Rak mnogo RADI, Devica OČAJNA, Vodolije i Ribe imaju DAN ZA LJUBAV!

HOROSKOP za PETAK 18. jun 2021. godine: Rak mnogo RADI, Devica OČAJNA, Vodolije i Ribe imaju DAN ZA LJUBAV!

14 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Moguće je da ćete imati priliku da nađete novi posao koji će vam odgovarati više od starog. Dopada vam se osoba koja se u vašem bliskom okruženju nalazi već neko vreme. Priđite joj. Povedite računa o holesterolu.

 

BIK

Očekuju vas manji problemi kada je u pitanju posao. Moguće je da vam neće biti lako da se organizujete na pravi način. Nesigurni ste u svoja osećanja i ne želite da povredite partnera obećanjima. Povedite računa o infekcijama.

 

 

BLIZANCI

Očekujete mnogo i zalažete se za svoj posao. Važno vam je da ostvarite promene na ovom polju. Moguće je da smatrate da je vaš partner neodlučan i to vam se ne dopada. Tražite povratnu informaciju. Povedite računa o bubrezima.

 

RAK

Imate dosta obaveza, naporno radite i posvećeni ste poslu. Prioritet vam je da na polju karijere napredujete. Imate jake emocije prema vašem partneru i nadate se da će vaš odnos u budućnosti da se stabilizuje. Pad imuniteta.

 

LAV

Očekuje vas dan koji donosi veliki broj poslovnih zaduženja. Važno je da odgovornosti ozbiljno prihvatite. Očekuje vas veoma zanimljiv dan u kojem ćete imati puno romantičnih trenutaka sa voljenom osobom. Proverite dioptriju.

 

DEVICA

Sve vam na ovom polju ide glatko. Zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju. Ukoliko ste u braku, očekuje vas period u kojem ćete sa voljenom osobom imati česte svađe i prepirke. Povedite računa o stomaku.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2