HOROSKOP za ČETVRTAK 10. jun 2021. godine: Jarac ima KOMPLIKOVANU LJUBAV, Vodolija PATI zbog RASKIDA, dok su Ribe NESIGURNE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 10. jun 2021. godine: Jarac ima KOMPLIKOVANU LJUBAV, Vodolija PATI zbog RASKIDA, dok su Ribe NESIGURNE!

6 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Teško dolazite do rešenja za poslovne probleme. Potrebna vam je nečija pomoć i podrška da se sa svim izborite. Dan nije povoljan za početak nove veze. Ako ste u braku, odnos sa partnerom se pogoršava. Problemi sa plućima.

 

BIK

Moguće je da vam neće biti ni malo lako da sa voljenom osobom ostvarite poboljšanje odnosa. Trenutni partner pokazuje da nije spreman za ozbiljnu vezu i vi se polako povlačite. Povedite računa o hormonima.

 

BLIZANCI

U ovom periodu ćete biti distancirani od poslovnih obaveza. Osećate da vam je potrebno vreme za odmor. Od voljene osobe očekujete mnogo toga. Ona sada ne može da odgovori svim vašim zahtevima. Čuvajte svoje oči i vid.

 

 

RAK

U dilemi ste i nije vam lako da donesete odluku. Dajte sebi još malo vremena da okolnosti bolje razmotrite. Imaćete šansu za početak veze sa osobom koja u vama budi jake emocije. Mogući su problemi sa zubima.

 

 

LAV

U potrazi ste za poslom na kojem ćete moći da ostvarite svoj pun potencijal. Osoba do koje vam je stalo će pokazati da ima osećanja ka vama. Očekuje vas šansa da uđete u novu emotivnu vezu. Zdravlj vam je sve bolje.

 

 

DEVICA

Novi poslovni preokreti vam uskoro dolaze. Pred vama je povoljan period za promene na ovom polju. Osećate da ste spremni da stavite tačku na odnos koji više ništa ne može da vam pruži. Mogući su problemi sa plućima.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2