HOROSKOP za SREDU 19. maj 2021. godine: Ovan je ZADOVOLJAN poslom, Vaga se oseća USAMLJENO, Škorpija ima DOSTA OBAVEZA!

HOROSKOP za SREDU 19. maj 2021. godine: Ovan je ZADOVOLJAN poslom, Vaga se oseća USAMLJENO, Škorpija ima DOSTA OBAVEZA!

16 маја, 2021 Off By coki

 

VAGA

 

Možete da očekujete manji konflikt na poslu ali ćete uspeti sve da rešite ipak u svoju korist. Osećate se usamljeno tako da ćete pristati na novu ljubavnu ponudu iako vam možda taj partner ne odgovara. Čuvajte bubrege.

 

ŠKORPIJA

 

Imate dosta obaveza kojima ste posvećeni i važno vam je da na ovom polju ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali. Ako želite da ostvarite neko novo poznanstvo na ljubavnom polju potrebno je da budete slobodniji. Posetite lekara.

STRELAC

 

Moguće je da ćete imati komplikacije koje se ne mogu rešiti sasvim lako. Na poslu vam treba dosta strpljenja. Sasvim neočekivano dolazite do susreta sa osobom koja u vama budi osećaj privlačnosti. Manji problemi sa aritmijom.

 

JARAC

 

Vreme je da pokažete da ste spremni za poslovne promene koje su ipak neminovnost. Voljena osoba pokazuje da će maksimalno da se potrudi oko vašeg emotivnog odnosa. Ne izlažite se prevelikom naporu.

 

VODOLIJA

 

Očekuje vas povoljan dan za posao. Ne bi trebali da očekujete veće stresove i tenzije sada. Niste sigurni kako da prihvatite partnerove reči. Moguće je da postajete posesivni i ljubomorni s razlogom. Osetljiv kardiovaskularni sistem.

 

RIBE

 

Zadovoljni ste poslovnim okolnostima. U narednom periodu vas očekuje finansijsko poboljšanje. Potrebno vam je više razumevanja kako bi na ljubavnom polju sa partnerom ostvarili dobar odnos. Stomačni problemi.

Стране: 1 2