HOROSKOP za SREDU 19. maj 2021. godine: Ovan je ZADOVOLJAN poslom, Vaga se oseća USAMLJENO, Škorpija ima DOSTA OBAVEZA!

HOROSKOP za SREDU 19. maj 2021. godine: Ovan je ZADOVOLJAN poslom, Vaga se oseća USAMLJENO, Škorpija ima DOSTA OBAVEZA!

16 маја, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Uspećete da ostvarite ono što ste imali u planu i bićete zadovoljni poslovnom situacijom danas. Nije vam baš povoljan dan kada su u pitanju osećanja, moguće je da ćete se osećati zapostavljeno. Pad imuniteta.

 

BIK

 

Dajte sve od sebe da budete posvećeni poslu ali vam neke stvari danas jednostavno ne idu od ruke. Moguće je da vaše nepoverenje i ljubomora prave veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Problemi sa urinarnim traktom.

BLIZANCI

 

Ako želite da postignete poslovni uspeh važno je da budete spremni da zatražite nečiju pomoć i podršku. Moguće je da ćete rešiti da izađete iz veze u kojoj niste srećni. Uskoro vas očekuje nova ljubav. Moguća je nervoza.

 

RAK

 

Imate veoma dobre aspekte na poslovnom polju i možete da očekujete sudbinski uspeh koji vam dolazi. Tražite pravu ljubav. Ne želite da pristanete na manje od onoga što vam je potrebno za sreću.: Povedite računa o bolovima.

 

LAV

 

Imate podršku koja vam je potrebna na poslovnom polju i sada vam je potrebno samo strpljenje. Spremni ste da pokažete svom partneru da ga volite i da ste spremni da se posvetite zajedničkim ciljevima. Prija vam fizička aktivnost.

 

DEVICA

 

Izbegavajte veća ulaganja na poslovnom polju i maksimalno se potrudite da budete posvećeni ciljevima. Možete da očekujete period u kojem vam neće biti sasvim lako da donesete nove ljubavne odluke. Izbegavajte alkohol.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2