HOROSKOP za UTORAK 18. maj 2021. godine: Rak danas RAZOČARAN, Lav uživa u ROMANTICI, Devicu očekuje POSEBAN SUSRET!

HOROSKOP za UTORAK 18. maj 2021. godine: Rak danas RAZOČARAN, Lav uživa u ROMANTICI, Devicu očekuje POSEBAN SUSRET!

16 маја, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Nemojte da rizikujete ni na jednom polju danas jer možete ostati oštećeni. Pogotovo izbegavajte veća ulaganja. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koju poznajete od ranije Oči su vam osetljive.

 

BIK

 

Očekuje vas povoljan dan za saradnju sa osobom koja je rođena u znaku Lava. Zajedno dolazite do uspeha. Moguće je da niste sigurni da li želite da ostanete u vezi u kojoj ste trenutno. Mogući problemi sa stomakom.

BLIZANCI

 

Očekuje vas važan sastanak na kojem će se na neki način odlučivati o vašoj poslovnoj budućnosti. Moguće je da vam se dopada neka mlađa osoba. Pokušaćete da joj stavite do znanja da želite vezu. Dobro se osećate.

 

RAK

 

Moguće je da imate neke nerazjašnjene situacije na poslovnom planu. Sada je vreme da se tome posvetite. Imali ste velika očekivanja i ostali razočarani. Ne treba da verujete pogrešnim ljudima. Problemi sa štitnom žlezdom.

 

LAV

 

Tokom današnjeg dana sve zavisi od vas. Vaše odluke su sada ključne za rasplet poslovne situacije pred vama. Možete da se nadate lepim dešavanjima sa osobom koju volite. Uživate u romantici. Moguća je vrtoglavica.

 

DEVICA

 

Nije preterano povoljan dan za nova dešavanja kada je u pitanju posao. Potrudite se da završite stare obaveze. Očekuje vas susret sa osobom koja je za vas veoma posebna i sa kojom želite više. Problemi sa nesanicom.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2