HOROSKOP za PONEDELJAK 26. april 2021. godine: Ovan i Bik imaju LJUBAVNE PROBLEME, Blizanci moraju RIZIKOVATI, a jedan znak će danas biti VOLJEN!

HOROSKOP za PONEDELJAK 26. april 2021. godine: Ovan i Bik imaju LJUBAVNE PROBLEME, Blizanci moraju RIZIKOVATI, a jedan znak će danas biti VOLJEN!

23 априла, 2021 Off By coki

VAGA

 

Ako se oslonite na saradnike više nego što bi trebalo, moguće je razočarenje na ovom polju. Obratite pažnju na nove poznanike. Neko od njih bi mogao da bude dobar izbor za novu ljubavnu vezu. Problemi sa bubrezima.

 

ŠKORPIJA

 

U prethodnom periodu ste imali puno problema ali ste ipak uspeli sve da razrešite na vreme. Vaša veza sa voljenom osobom polako napreduje u željenom pravcu. Moguće je da će biti puno novih preokreta. Smanjite unos slatkiša.

STRELAC

 

Promenljivo stanje na polju finansija vam unosi osećaj nesigurnosti. Uradićete ono što je do vas da poslove stabilizujete. Możete da verujete voljenoj osobi. Ona vam je maksimalno posvećena i voli vas. Problemi sa vrtoglavicom.

 

JARAC

 

Imate sve ono što vam je potrebno kako biste mogli da pokrenete novi biznis. Situacija na polju emocija vam nije odgovarajuća i može da se kaže da ste prilično razočarani. Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem.

 

VODOLIJA

 

Moguće je da nemate više novih ideja i da vam je jako teško da se na ovom polju pozitivno pokrenete. Morali biste da poradite na komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o osetljivim očima.

 

RIBE

 

Moguće je da ćete poželeti da odete sa posla na kojem ste trenutno. Imate potrebu da pravite veće promene. Imate utisak da sa voljenom osobom nije sve onako kako je bilo pre i razmišljate o prekidu. Respiratorne infekcije.

Стране: 1 2