HOROSKOP za UTORAK 27. april 2021. godine: Rak sve drži POD KONTROLOM, Lav ima PROBLEME U VEZI, Devica RAZOČARANA, jedan znak ulazi u TAJNU VEZU!

HOROSKOP za UTORAK 27. april 2021. godine: Rak sve drži POD KONTROLOM, Lav ima PROBLEME U VEZI, Devica RAZOČARANA, jedan znak ulazi u TAJNU VEZU!

23 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Prepreke koje vam se danas javljaju mogu da budu prilično teške za vas. Budite strpljivi i smireni. Vaše samopouzdanje je odlučujuć faktor na ovom polju. Osvajate osobu koja vam se dopada. Zdravlje vam je dobro.

 

BIK

 

Ako ste u ulozi šefa, možete da očekujete dobar period za reorganizaciju nekih stvari na ovom polju. U odnosu sa partnerom vam nedostaje fleksibilnosti i dobre komunikacije. Potrudite se da se prilagodite njemu. Hronični problemi.

 

BLIZANCI

 

U poslednji čas rešavate neke probleme na ovom polju. Konačno ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Iako pokazujete da volite osobu sa kojom ste u vezi, povremeno imate potrebu da flertujete. Bavite se sportom i budite aktivni.

 

RAK

 

Današnji dan je jako povoljan za posao. Možete da očekujete da ćete sve da držite pod svojom kontrolom. U vašoj vezi će se danas pojaviti neki manji problemi u komunikaciji. Potrudite se da pokažete strpljenje. Čuvajte bubrege.

 

LAV

 

Očekuje vas mnogo izazova na poslovnom polju. Da biste ih prevazišli biće vam potrebna mudra taktika. Ne osećate se više isto pored osobe sa kojom steu vezi i vaš odnos polako ide ka završetku. Problemi sa urogenitalnim traktom.

DEVICA

Problemi na poslovnom planu će vam se danas lako rešavati. Imate osećaj velikog olakšanja. Trenutna situacija vam se ne dopada. Na neki način ste razočarani u voljenu osobu. Imunitet vam je oslabljen. Pazite na zdravlje.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2