HOROSKOP za PONEDELJAK 26. april 2021. godine: Ovan i Bik imaju LJUBAVNE PROBLEME, Blizanci moraju RIZIKOVATI, a jedan znak će danas biti VOLJEN!

HOROSKOP za PONEDELJAK 26. april 2021. godine: Ovan i Bik imaju LJUBAVNE PROBLEME, Blizanci moraju RIZIKOVATI, a jedan znak će danas biti VOLJEN!

23 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Ukazuje vam se nova poslovna prilika koja može da bude zapravo jako dobra za vas. U periodu koji vam predstoji ćete imati mnogo nesuglasica sa voljenom osobom. Nervna napetost je naglašena kod vas.

BIK

 

Dolazite do novih ideja, kreativnost vam je danas naglašena pa se posvetite tome. Promenili ste mišljenje o voljenoj osobi i nekako naglo možete da poželite prekid te veze. Imate mnogo energije u sebi.

 

BLIZANCI

 

Pokazujete spremnost da pokrenete poslovne promene iako one donose neki rizik sa sobom. Znate da vam je potrebna ozbiljna veza ali ne možete da nađete partnera sa kojim bi to uspeli da ostvarite. Izbegavajte alkohol.

RAK

 

Pripremite se za to da na poslovnom polju dođe do promena. Važno je da u svakoj situaciji verujete u sebe. Osoba koja vam se dopada budi u vama nova osećanja i lepo vam je kada ste pored nje. Potrebno vam je više sna.

 

LAV

 

Osećate veliki pritisak na poslovnom polju i nije vam lako da se nosite sa tim. Ukoliko voljenoj osobi pokažete iskrena osećanja vaš odnos će postati dosta bolji nego što je bio pre. Čuvajte svoje zube.

 

DEVICA

 

Trenutno vam je poslovni uspeh veoma važan i uradićete sve što možete kako biste do toga došli. Svesni ste da ljubav prolazi i da se odnos sa partnerom kasnije mora održavati na nekoj vrsti kompromisa. Ukočenost vas muči.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2