HOROSKOP za PETAK 30. april 2021. godine: Bik ima DOBAR DAN, Vagu čekaju OBAVEZE, Škorpija ulazi u NOVU ROMANSU!

HOROSKOP za PETAK 30. april 2021. godine: Bik ima DOBAR DAN, Vagu čekaju OBAVEZE, Škorpija ulazi u NOVU ROMANSU!

23 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Nije povoljan dan za posao jer nećete moći da ostvarite sve svoje planove. Potrudite da vas to ne isfrustrira preterano.Očekujete susret sa voljenom osobom i imate želju da sa njom ostvarite bolji odnos. Problemi sa nesanicom.

 

BIK

 

Možete da očekujete sasvim dobar dan na polju posla. Sreća je na vašoj strani i sve će biti u redu.Današnji dan vam može doneti zanimljivo poznanstvo. Moguće je da se radi o osobi iz bliskog okruženja. Dobro se osećate danas.

 

BLIZANCI

 

Poslovne promene vas očekuju. Bićete zadovoljni njima iako ćete na početku biti malo zbunjeni.Očekuje vas šansa da definišete situaciju sa voljenom osobom i da pokažete u kojem smeru želite da ide vaša veza.Povedite računa o zubima.

 

RAK

 

Možete da očekujete da će okolnosti na ovom polju da vam budu generalno povoljne. Pred vama je dobar period.I dalje niste spremni za početak ozbiljne veze. Osoba koja vas voli želi da bude uz vas. U dobroj ste formi.

 

LAV

 

Moguće je da ćete uspeti da rešite svoje probleme na ovom polju i da vam je sada potrebna nečija pomoć. Moguće je da ćete zbog sujete imati dosta poteškoća u emotivnom odnosu.Čuvajte probavni trakt.

 

DEVICA

 

Moguće je da ćete uspeti da dobijete posao koji ste očekivali. Pred vama je povoljan period za promene na ovom polju.Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi i da sa njom gradite stabilnu budućnost. Mogući problemi sa bubrezima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2