HOROSKOP za SUBOTU 01. maj 2021. godine: Ovan puca od ZDRAVLJA, Bik mora da se ODMARA, Devica ima BRAČNU PONUDU, Vaga želi NOVU LJUBAV!

HOROSKOP za SUBOTU 01. maj 2021. godine: Ovan puca od ZDRAVLJA, Bik mora da se ODMARA, Devica ima BRAČNU PONUDU, Vaga želi NOVU LJUBAV!

23 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Ukoliko se danas budete upustili u rizične poslove, imaćete neke probleme u budućnosti. Povedite računa o tome. Nije vam lako da nađete partnera sa kojim biste poželeli nešto ozbiljnije. Dobro zdravlje.

 

BIK

 

Preporuka je da se danas pozabavite važnim obavezama koje imate i da se posvetite poslu da biste ostvarili dobre rezultate. Današnji dan vam nije preterano povoljan za novu vezu, niti za ljubav generalno. Odmarajte se.

 

BLIZANCI

 

Moguće je da ćete prihvatiti priliku za napredovanje i da ćete pokazati da verujete da ste je vredni. Očekuje vas period za nova poznanstva i ljubavne promene. Možete da se nadate ljubavnim preokretima. Povedite računa o zubima.

 

RAK

 

Putovanje koje planirate bi moglo da krene po planu. Bićete zadovoljni okolnostima na ovom polju. Uživate u neobaveznim susretima i niste spremni za nešto više od toga. Moguća je avantura. Odlično se osećate.

LAV

 

Stabilizuje vam se polje finansija i to vas čini srećnim. Moguće je da već razmišljate o nekim novim ulaganjima. Voljena osoba vam je pokazala koliko joj je stalo vas. Očekuje vas lep dan. Čuvajte urinarni trakt.

 

DEVICA

 

Očekuje vas sklapanje novog dogovora na ovom polju. Bićete zadovoljni saradnjom koju pokrenete. Ukoliko ste planirali brak, pred vama je jako dobar period. Voljena osoba će pokazati osećanja. Sklonost ka iritacijama na koži.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2