HOROSKOP za ČETVRTAK 29. april 2021. godine: Jarac je ODLIČNO raspoložen, Vodolija NE VERUJE partneru, Ribe OTVORENO pokazuju LJUBAV!

HOROSKOP za ČETVRTAK 29. april 2021. godine: Jarac je ODLIČNO raspoložen, Vodolija NE VERUJE partneru, Ribe OTVORENO pokazuju LJUBAV!

23 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Moguće je da ćete pogrešiti ako budete insistirali na velikim i drastičnim poslovnim promenama danas. Komunikacija sa voljenom osobom će krenuti u boljem pravcu i bićete generalno zadovoljni. Izbegavajte cigarete.

BIK

 

Moguća je prolazna finansijska kriza. Potrudite se da svoje troškove smanjite i prekontrolišete.Iako sa voljenom osobom naizgled imate sve, u dubinu duše ka vama postoji žal za nekim šansama. Pazite na štitnu žlezdu.

 

BLIZANCI

 

Danas bi bilo najpametnije da se posvetite obavezama koje vas čekaju iz prethodnog perioda.Postaje sve jasnije da sa voljenom osobom niste najbolji spoj i da će vaša veza kad tad da se prekine. Glavobolja vas često prati.

 

RAK

 

Sa osobom koja vam već duže vreme nudi poslovnu saradnju, možete da ostvarite pozitivan dogovor. Bilo bi dobro da se distancirate od svega što vam se na ljubavnom polju dešava. Tegobe vezane za krvotok.

LAV

 

U periodu koji vam predstoji ćete moći da menjate stvari na ovom planu. Napredovanje je ono što vas očekuje.Vaš partner meša neku treću osobu u vaš odnos i to vam se ne dopada. Zglobovi su vam osetljivi kao i noge.

 

DEVICA

 

Poslovni problemi bi mogli da se zakomplikuju. Potrudite se da budete dovoljno posvećeni konkretnim rešenjima. Iako je voljena osoba tu pored vas ponekad vam se čini da vas ne razume baš najbolje. Kičma vam je osetljiva.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2