HOROSKOP za PETAK 23. april 2021. godine: Bik je PUN ENERGIJE, Rak je VREDAN, Vagu očekuje BOLJA ZARADA, Vodolija ZALJUBLJENA!

HOROSKOP za PETAK 23. april 2021. godine: Bik je PUN ENERGIJE, Rak je VREDAN, Vagu očekuje BOLJA ZARADA, Vodolija ZALJUBLJENA!

17 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Dolazite do novih kontakata veoma značajnih za proširenje vašeg posla. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Nakon iskrenog razgovora sa partnerom ćete uvideti da je njemu stalo do vas. Mogući su problemi sa plućima.

 

BIK

 

Moguće je da ste preterano posvećeni nekim sitnim obavezama i problemima, da ste zanemarili one krupnije. Možete da očekujete prijatnu atmosferu sa osobom do koje vam je stalo. Imate višak energije, prijaće vam trening.

 

BLIZANCI

 

Možete da očekujete novu priliku za posao ili za promenu radnog mesta, za prelazak na mesto koje bi vam više odgovaralo. Možete da očekujete priliku da bolje upoznate osobu koja vam se dopada. Odlično zdravlje.

 

RAK

 

Radite posvećeno, vredni ste i važno vam je da budete dobri u svom poslu. Imate velike ambicije i planove za budućnost. Možete da očekujete priliku da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Potrebna vam je fizička aktivnost!

 

LAV

 

Preispitujete svoje planove i dolazite do utiska da ste negde usput napravili grešku. Vreme je da neke stvari menjate. Moguće je da ste imali turbulentan period na polju ljubavi i da vam sada prija samoća. Povedite računa o ishrani.

 

DEVICA

 

Možete imati neke nesporazume sa osobom sa kojom sarađujete svakodnevno. Potrudite se da ne dođe do većeg konflikta. Dopada vam se osoba koja je pokazala više kvaliteta koje cenite. Poradite na tome da ojačate imunitet.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2