HOROSKOP za SREDU 21. april 2021. godine: Vaga danas NERVOZNA, Škorpija OTKRIVA svoja OSEĆANJA, Strelac JAČA svoju LJUBAV!

HOROSKOP za SREDU 21. april 2021. godine: Vaga danas NERVOZNA, Škorpija OTKRIVA svoja OSEĆANJA, Strelac JAČA svoju LJUBAV!

17 априла, 2021 Off By coki

 

VAGA

 

Prilično ste nervozni i vaša lična nesigurnost vam postaje najveći neprijatelj. Važno je da poradite na samopouzdanju. Ako ste slobodni, očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će imati konkretnu ponudu. Hronični problemi sa zdravljem.

 

ŠKORPIJA

 

Imate ispravan stav kog treba da se držite. Vreme je da se zauzmete za svoje principe i stavove i da od njih ne odustajete. Vreme je da osobi koja vam se dopada priznate svoja najdublja osećanja. Povedite računa o ishrani.

 

STRELAC

 

Očekuje vas faza koja može da vam bude na neki način komplikovana za polje posla. Biće novih problema. Uspešno ćete prevazići konflikte sa voljenom osobom, a nakon toga vaš odnos može da postane još jači. Problemi sa stomakom.

 

JARAC

 

Putovanje koje ste planirali može da vam donese dosta pozitivnih mogućnosti. Nova poslovna saradnja vas očekuje. Ako već imate partnera, želite da uvedete neke inovacije u vašu vezu. Manji problemi sa disajnim putevima.

 

VODOLIJA

 

Iako ste imali priliku za dodatnu zaradu, neke stvari su vam se izmakle i sada se nalazite u novim finansijskim problemima. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje vas dovodi do dubokih emocija. Moguće su tegobe vezane za grlo.

 

RIBE

 

Imaćete mogućnost da rešite probleme iz prošlosti. Pred vama je period u kojem će sudbina biti na vašoj strani. Voljena osoba će pokazati da želi da vam pruži sve. Bićete srećni, zadovoljni i ispunjeni. Skloni ste gojenju.

Стране: 1 2