HOROSKOP za UTORAK 20. april 2021. godine: Rak je ZALJUBLJEN, Lav ima NAPORAN DAN, Devica puna POZITIVNE ENERGIJE!

HOROSKOP za UTORAK 20. april 2021. godine: Rak je ZALJUBLJEN, Lav ima NAPORAN DAN, Devica puna POZITIVNE ENERGIJE!

17 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Možete da očekujete promene vezane za vaše radno mesto. Pred vama je faza koja može da bude veoma turbulentna. Voljena osoba će vam pokazati svojim delima, da su reči bile neiskrene. Zubi su vam osetljivi.

 

BIK

 

Moguće je da ćete biti spremni da odete na neko putovanje, kako bi se malo distancirali od poslovnih obaveza. Dopada vam se osoba koja je prilično hladna i distancirana. Nećete je lako osvojiti. Dobro se osećate.

BLIZANCI

 

POSAO: Ukoliko ste zabrinuti za polje posla, imate pravo. Okolnosti vam ne idu na ruku. Moguće je da će biti nekih komplikacija.Moguće je da ćete imati probleme zbog neke bivše ljubavi. Problemi sa krvotokom.

 

RAK

 

Očekuju vas konflikti i nesporazumi sa kolegama. Imaćete prilično otežane poslovne okolnosti danas. Iako ste veoma zaljubljeni, teško vam je da to pokažete jer se plašite da biste mogli da budete povređeni. Skloni ste alergijama.

 

LAV

 

Očekuje vas naporan dan. Pred vama je period u kojem se poslovni problemi mogu nizati polako jedni na druge. Spremni ste za nova poznanstva. Osećate potrebu da budete voljeni i da nađete osobu za sebe.Problemi sa stomakom.

 

DEVICA

 

Imate priliku da dođete do ostvarenja poslovnih planova. Sve ukazuje na to da ćete poslom generalno biti zadovoljni. Neočekivani preokreti na ovom polju će vas navesti da se zapitate oko zaključaka od ranije. Imate puno energije.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2