HOROSKOP za SREDU 21. april 2021. godine: Vaga danas NERVOZNA, Škorpija OTKRIVA svoja OSEĆANJA, Strelac JAČA svoju LJUBAV!

HOROSKOP za SREDU 21. april 2021. godine: Vaga danas NERVOZNA, Škorpija OTKRIVA svoja OSEĆANJA, Strelac JAČA svoju LJUBAV!

17 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Možete da očekujete da ćete imati manje nesuglasice sa nadređenima. Ipak, vama je uvek važno da iskreno kažete šta mislite. Maštate o osobi koju ste upoznali i koja vam se dopala. Moguća je glavobolja ili migrena.

 

BIK

 

Preporuka je da danas povedete računa o organizaciji svojih finansija. Nemojte mnogo da se rasipate. Dvoumite se i imate neke kočnice na ovom polju. Intuicija vas upozorava na to da budete oprezni. Osetljiv nervni sistem.

 

BLIZANCI

 

Dolazite do mogućnosti da ostvarite dodatnu zaradu. Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni polju posla. Možete da očekujete da ćete uspeti da osvojite novu osobu. Ukočenost vam stvara manje probleme.

 

RAK

 

Imaćete uspeha u ostvarenju poslovnih zadataka. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Nemojte da očekujete previše od partnera. Moguće je da on jednostavno ne može da vam pruži sve to što želite. Problemi sa cirkulacijom.

 

LAV

 

Uspećete da rešite probleme na ovom planu. Verujete u sebe i u svoje sposobnosti i znate da možete da dogurate daleko. Obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom. Neke stvari će isplivati na površinu. Odmarajte što više.

 

DEVICA

 

Ukoliko budete prihvatili nov posao, bićete veoma zadovoljni. Došlo je vreme za promene na ovom polju. Očekuju vas pozitivna dešavanja na polju ljubavi. Sa partnerom punite svoje baterije. Dobro se osećate.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2