HOROSKOP za PETAK 23. april 2021. godine: Bik je PUN ENERGIJE, Rak je VREDAN, Vagu očekuje BOLJA ZARADA, Vodolija ZALJUBLJENA!

HOROSKOP za PETAK 23. april 2021. godine: Bik je PUN ENERGIJE, Rak je VREDAN, Vagu očekuje BOLJA ZARADA, Vodolija ZALJUBLJENA!

17 априла, 2021 Off By coki

 

VAGA

 

Ukoliko ste posvećeni privatnom poslu, očekuje vas poboljšanje, kao i prilika za bolju zaradu. Ostvarićete dobru komunikaciju osobom do koje vam je stalo. Potrudite se da joj pokažete osećanja. Povedite računa o grudnom košu.

 

ŠKORPIJA

 

Nemojte da donosite nagle odluke na ovom polju. Nije vam povoljan dan za promene i važna dešavanja. Moguće je da priželjkujete novu vezu ali i da se malo plašite obaveze. Povedite računa o stomaku i crevima.

 

STRELAC

 

Još malo ćete biti u težem periodu, pa zatim kasnije dolazi faza poslovnog oporavka. Pokažite da umete da budete jaki. Komunikacija sa voljenom osobom nije dobra, oboje ste skloni inatu i nastupa tenzija. Prolazan kašalj vas muči.

 

JARAC

 

Ostvarićete značajno poboljšanje zarade koje će vam podići moral i motivaciju. Očekuje vas dobar dan. Želite da ostvarite stabilan odnos sa voljenom osobom ali za tu igru je potrebno dvoje. Prijaju vam sveže namirnice.

 

VODOLIJA

 

Očekuje vas povoljan dan generalno, na poslovnom polju ćete obaviti sve ono što imate u planu. Zaljubljeni ste i lepo vam je kada ste pored osobe koju volite. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Posetite zubara.

 

RIBE

 

Očekuje vas momenat odluke, pa iako ste bili u nekoj vrsti dileme, sada ćete morati da prelomite. Ako budete danas pokrenuli novu ljubavnu vezu mogli bi u njoj da ostanete na duže staze u budućnosti. Zdravlje je sve bolje.

Стране: 1 2