HOROSKOP za NEDELJU 18. april 2021. godine: Ribe se osećaju DOBRO, Lav UŽIVA U PAŽNJI, Bik se DVOUMI, a neko će sresti STARU LJUBAV!

HOROSKOP za NEDELJU 18. april 2021. godine: Ribe se osećaju DOBRO, Lav UŽIVA U PAŽNJI, Bik se DVOUMI, a neko će sresti STARU LJUBAV!

11 априла, 2021 Off By coki

VAGA

 

Zadovoljni ste situacijom koja vlada na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati priliku za poboljšanje finansija. Spremni ste da se posvetite vašem odnosu sa voljenom osobom. Lepo se slažete. Zdravlje je odlično.

 

ŠKORPIJA

 

Imate velike planove ali vam je potrebno dosta vremena kako biste uspeli da ih realizujete na pravi način. Stabilna veza bi uskoro mogla da vam se pokrene. Spremni ste za nova dešavanja na ljubavnom planu. Imate dovoljno energije.

 

STRELAC

 

Ne opterećujete se prevelikim obavezama danas. Važno vam je da izbegavate stres i da na polju posla napravite neku vrstu balansa. Moguće je da ste zbunjeni i da vam osoba koja vam se dopada deluje udaljeno. Pazite na zdravlje.

JARAC

 

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete uspeti da ostvarite neki bitan poslovni događaj. Još uvek niste spremni da sa voljenom osobom pričate na temu ozbiljnijih zajedničkih planova treba vam još vremena. Opuštajte se i odmarajte.

 

VODOLIJA

 

Iako dosta toga nije onako kako ste želeli, na kraju ćete ipak uspeti da ostvarite poslovne ciljeve. Sa voljenom osobom imate težak period u kojem je komunikacija sve slabija. Moguće je da gubite interesovanje. Prolazna ukočenost.

 

RIBE

 

Nezadovoljstvo na ovom polju vam remeti planove i na drugim poljima. Potrebno vam je neko vreme kako bi se stvari poboljšale. Spremni ste na prekid veze i na to da se udaljite na neko vreme. Dobro se osećate.

Стране: 1 2