HOROSKOP za SUBOTU 17. april 2021. godine: Jarcu se neko DOPADA, Vodolija pokreće NOVI BIZNIS, Ribe mogu imati ŠTETU!

HOROSKOP za SUBOTU 17. april 2021. godine: Jarcu se neko DOPADA, Vodolija pokreće NOVI BIZNIS, Ribe mogu imati ŠTETU!

11 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Moguće je da se bavite nekom vrstom poslovnog dokazivanja i pred sobom i pred drugima takođe. Moguća su nova poznanstva, ali i dalje ne nalazite osobu u kojoj bi mogli da vidite baš sve ono što tražite. Problemi sa sinusima.

 

BIK

 

Danas ćete biti u centru pažnje zbog poslovnog uspeha iz prethodnog perioda. Možete da očekujete pokretanje zajedničkog života sa voljenom osobom. Dolazi vreme za lepe promene. Povedite računa o zubima.

BLIZANCI

 

Nove okolnosti će uticati na vas negativno. Moguće je da će vam trebati duže vreme da se prilagodite. Danas su vaši bračni problemi veoma naglašeni pa situacija sa voljenom osobom dolazi do pogoršanja. Problemi sa kičmom.

 

RAK

 

Očekuje vas prilika da se dokažete i da ostvarite svoje želje na ovom polju. Nastavite da negujete svoje ambicije. Danas ćete konačno voljenoj osobi staviti do znanja kako zamišljate zajedničku budućnost. Odlično se osećate!

 

LAV

 

Vaš posao je trenutno prikazan jako dobro pa ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme danas. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neke komplikacije. Sve može da se reši ako imate strpljenja. Povedite računa o unosu tečnosti.

 

DEVICA

 

Donošenje novih odluka na ovom polju vam ne ide baš lako. Imate utisak da su neke okolnosti danas protiv vas. Ukoliko ste u braku ili vezi, sa voljenom osobom ćete imati neke neočekivane događaje. Nemate probleme sa zdravljem.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2