HOROSKOP za NEDELJU 18. april 2021. godine: Ribe se osećaju DOBRO, Lav UŽIVA U PAŽNJI, Bik se DVOUMI, a neko će sresti STARU LJUBAV!

HOROSKOP za NEDELJU 18. april 2021. godine: Ribe se osećaju DOBRO, Lav UŽIVA U PAŽNJI, Bik se DVOUMI, a neko će sresti STARU LJUBAV!

11 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Očekuje vas mogućnost za poslovno putovanje na kojem biste mogli da budete veoma zadovoljni. Prija vam susret sa osobom koja vam je u prošlosti značila. Moguće je da se zajedno prisećate starih vremena. Zdravlje je dobro.

 

BIK

 

Niste zabrinuti i znate da vam je poslovna situaciaj stabilna. Generalno ste zadovoljni svim što ste postigli na ovom planu. Moguće je da se dvoumite i da niste sigurni da li treba da ostanete u trenutnoj vezi ili ne. Malo ste osetljiviji danas.

BLIZANCI

 

Očekuje vas mogućnost da na ovom polju napredujete. Našli ste se na pravom mestu u pravo vreme. Partner vam je posvećen i zajedno možete da ostvarite mnogo. Pred vama je period odluka. Dobro se osećate u svojoj koži.

 

RAK

 

Imate dosta obaveza koje vam se gomilaju jedne na druge. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma opterećeni poslom. Moguće je da niste spremni da menjate partnere iako ste skoro izašli iz neuspešne veze. Manji pad imuniteta.

 

LAV

 

Faktor sreće je danas na vašoj strani i zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete povoljan period pred sobom. Uživate u pažnji koju vam pruža osoba sa kojom ste u vezi. Bićete zadovoljni. Odlično se osećate!

DEVICA

 

Privatni posao bi trebao da vam se pokrene u ovom periodu. Možete da očekujete jako dobre preokrete na ovom polju. Pred vama je zanimljiv flert sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete početak veze. Zdravlje ide na bolje.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2