HOROSKOP za PONEDELJAK 05. april 2021. godine: Blizanci u ljubavi NESTABILNI, Rak ima nove POSLOVNE PRILIKE, Vaga spremna za OZBILJNU VEZU!

HOROSKOP za PONEDELJAK 05. april 2021. godine: Blizanci u ljubavi NESTABILNI, Rak ima nove POSLOVNE PRILIKE, Vaga spremna za OZBILJNU VEZU!

3 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

Pred vama je odličan dan za promene, pa ako ste planirali tako nešto bićete uspešni i zadovoljni. Dopada vam se osoba koja već neko vreme ka vama pokazuje određenu dozu simpatija. Stabilno zdravstveno stanje.

BIK

Možete da očekujete pozitivne preokrete na polju posla. Pred vama je dobar dan u kojem ćete doći do uspeha. Veoma ste otvoreni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada jer smatrate da ona zaslužuje istinu. Bolovi u predelu leđa.

BLIZANCI

Pred vama je velika odluka na ovom polju. Moguće je da će vam se nakon današnjeg dana mnogo toga preokrenuti. Vaša veza je prilično nestabilna i da biste to promenili potrebno je da budete iskreniji. Proverite krvnu sliku.

RAK

Očekuje vas prilika da steknete nove poslovne saradnike kao i da na neki način proširite krug svojih saradnika. Nova veza će vam se uskoro desiti i bićete srećni, zadovoljni i ispunjeni na ovom polju. Pazite na krvni pritisak.

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete danas imati neki gubitak ili štetu. Voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osećanja. Imaćete mogućnost da uživate u zajedničkim lepim trenucima. Povedite računa o navikama.

DEVICA

Kraće putovanje bi moglo da vam bude veoma korisno na ovom polju. Očekuju vas dobre promene na poslu. Možete da očekujete zanimljiv susret koji će u vama probuditi maštu i radoznalost. Sinusi su vam malo osetljivi.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2