HOROSKOP za UTORAK 06. april 2021. godine: Lava očekuje NOVA LJUBAV, Strelac ZADOVOLJAN poslom, Ribe MAŠTAJU o nekome!

HOROSKOP za UTORAK 06. april 2021. godine: Lava očekuje NOVA LJUBAV, Strelac ZADOVOLJAN poslom, Ribe MAŠTAJU o nekome!

3 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Moguće je da niste uspeli da ostvarite svoje planove na ovom polju ali ćete ipak nastaviti sa pozitivnim razmišljanjem. Jako je važno da voljenoj osobi iskreno pokažete da ste spremni da se trudite oko nje. Problemi sa alergijama.

BIK

 

Dobre promene vam slede na polju posla iako ste bili malo skeptični u vezi svega toga. Ukoliko ste u ljubavnoj vezi možete da očekujete da će nastupiti faza stabilizacije sa voljenom osobom. Povedite računa o zubima.

 

BLIZANCI

 

Uskoro vam dolazi šansa da se zaposlite na radnom mestu koje bi moglo da vam bude stabilno na duže staze. Komunikacija između vas i osobe koja vam se dopada postaje prilično komplikovana. Problemi sa kičmom.

 

RAK

 

Putovanje u inostranstvo je pred vama ili mogućnost za poslovnu saradnju sa inostranstvom. Možete da očekujete dobru komunikaciju sa partnerom. Poželećete da planirate budućnost. Odlično se osećate!

 

LAV

 

Ukoliko ste očekivali da ćete u narednom periodu imati nov priliv novca, bićete zadovoljni okolnostima. Nova šansa za ljubavno poznanstvo vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim reakcijama. Povedite računa o unosu tečnosti.

DEVICA

 

Potrebno vam je vreme da se organizujete i da situaciju na poslovnom polju dovedete do željenog stanja. Ukoliko ste u braku možete da se nadate pozitivnim odnosima sa voljenom osobom. Nemate probleme sa zdravljem.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2