RIBE tokom meseca APRILA očekuje NEVEROVATNO i NEZABORAVNO ISKUSTVO!

RIBE tokom meseca APRILA očekuje NEVEROVATNO i NEZABORAVNO ISKUSTVO!

31 марта, 2021 Off By coki

RIBE tokom meseca APRILA očekuje NEVEROVATNO i NEZABORAVNO ISKUSTVO!

 

Mesec april će biti zaista poseban za sve pripadnike ovog znaka. Očekujte zaista posebne trenutke u svakom segmentu svog života. Sve će Vam bez sumnje krenuti od ruke i možete da očekujete zaista kvalitetne trenutke u svom životu. U nastavku teksta saznajte čime Ribe zaslužuju našu ljubav, ali i veliku sreću:

 

1. Kreativne su
Ribe ne vole previše obaveza koje su vezane za posao , sem ako im posao nije baš kreativan . Više ih zanima crtanje , pisanje ili slikanje. Ako nemaju talenta ili ih to ne zanima , uvek mogu da puste muziku ili pogledaju neki film ili seriju ili da to rade po ceo dan .

2. Verne su
Ribe su verne. Ali neće biti u odnosu koji je površan , loš ili u kom ne osećaju da je odnos kvalitetan. Uvek idu na sve ili ništa u ljubavi i ne sede na dve stolice .

3. Romantične su i strastvene
Ribe neće reći da žude za više strasti u vezi u kojoj jesu, tako da ćete morati da čitate između redova . Međutim , ne treba puno da bi Ribe bile srećne . Jednostavna večera uz sveće kod kuće , ruže ili čak samo masaža leđa posle dugog dana će poslati Ribu u stanje čistog blaženstva. Samo im pokažite koliko vam je stalo i oni će uzvratiti istom merom.
Ako ste partner osobe koja je rođena u ovom znaku bez okolišanja ćete sigurno moći da čujete da treba da izrazite svoje želje što se tiče seksa I da budete otvoreni . Ribe vole da ugađaju , ali će isto tako da kažu šta žele . Bitno je samo da pažljivo slušate .

4. Imaju svoj svet
One kao da imaju svoj svet I teško ćete uspeti da im pokvarite njihov mir. Uvek se trude da se izoluju od problema , rasprava ili nekih stvari koje njih lično ne dotiču . Pre će da idealizuju neke bitne stvari u sovm životu , partnera, prijatelje ili situaciju koja nije baš dobra , nego da prihvate realnost . Zato su uvek neko koga možete da pozovete da se smirite zbog problema koji ne možete da rešite. Ribe uvek znaju kako da uteše druge .

5. Sklone su kompromisu
Ribe će uvek da se potrude da ljudi oko njih budu srećni. Prave kompromis u ljubavi i na poslu , nekad i na njihovu štetu . Vole da udovoljavaju drugima i vole da ih drugi pohvale . Najbitniji im je balans .

6. Ne mare za “ noćni život “
Ribe vole da provode vreme sa porodicom , partnerom ili prijateljima, ali na sigurnom . U njihovom prostoru je njima najudobnije . Veče uz večeru ili film može da bude veoma zabavno .

7. Prija im samoća
One vole da se izoluju I prija im da budu sa sobom . Nisu kao drugi ljudi, ali kad imaju problem zadržavaju to za sebe, ne žale se puno. Uglavnom neće možda ni da kažu bliskim ljudima šta ih muči.

8. Umiljate su
Romantični trenuci ni sa kim neće biti lepši nego sa Ribama . One vole sveće , romantične večere , poklone i iznenađenja . Uvek će da se potrude da sve bude idealno .

9. Porodica im je veoma važna
Što se tiče porodice, tačno znaju kome je kad rođendan u celoj porodici , brinu o odnosima sa drugima. Sve mora da bude idealno , ali bez rasprava. To izbegavaju . Ribe uvek vode računa da se svi lepo slažu .

 

 

U nastavku teksta saznajte šta to dolazi Ribama za April mesec:

 

 

LJUBAV

 

Drage naše Ribe, ovo će biti ubedljivo najbolji april u Vašem životu. Sve će Vam krenuti od ruke, a posebno ljubavni segment. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, ljubav će definitivno biti oko Vas u svakom trenutku.

 

 

Ukoliko ste zauzeti

Za ovaj mesec treba da očekujete fantastične ljubavne trenutke. Partner će uraditi sve i iskoristiti svaku priliku da Vama stvori osmeh na licu i da budete ispunjeni neverovatnim osećanjima. Zaslužujete da budete srećniji nego ikada i da uživate koliko god je to moguće. Na manje od ogromne sreće i uživanja nikada ne pristajte jer zaista zaslužujete samo najbolje u životu.

 

 

Ukoliko ste slobodni

Dovoljno ste bili strpljivi i očekivali pravu ljubav u svom životu. Napokon će ovaj mesec doneti savršen trenutak za Vas. Bićete srećniji nego ikada i u životu ćete imati jednu pravu ljubav za sva vremena. To će Vam biti sasvim dovoljno za sreću koju i te kako zaslužujete u budućnosti.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2