HOROSKOP za SUBOTU 03. april 2021. godine: Strelca očekuje IZNENAĐENJE na poslu, Rak NEZADOVOLJAN, pred Ribama SREĆNE OKOLNOSTI!

HOROSKOP za SUBOTU 03. april 2021. godine: Strelca očekuje IZNENAĐENJE na poslu, Rak NEZADOVOLJAN, pred Ribama SREĆNE OKOLNOSTI!

28 марта, 2021 Off By coki

VAGA

 

Niste sigurni koji potez bi trebalo da povučete na poslovnom polju kako biste rešili probleme koji vas opterećuju. Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa emotivnim partnerom. Dobro se osećate i zdravlje je solidno.

 

ŠKORPIJA

 

Poslovno napredovanje koje priželjkujete već neko vreme će se odložiti malo. Iako vam je delovalo da voljena osoba želi sve sa vama, odjednom se povlači a vi ne znate šta je izazvalo takav stav kod nje. Zubi su vam osetljivi.

 

STRELAC

 

Moguće je da vas očekuju i nova iznenađenja na polju posla, okolnosti se menjaju veoma neočekivano. Ne želite da uđete u novu vezu. Sloboda vam odgovara, uživate sa prijateljima i zadovoljni ste. Dobro se osećate.

JARAC

 

Okruženje vam nije naklonjeno i imate dosta neprijatelja na poslu. Danas vas očekuju manje neprijatnosti. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati komplikacije i da će vam odnos biti otežan. Kosti su vam osetljive.

 

VODOLIJA

 

Možete imati sreće pri rešavanju problema koje na ovom polju imate od ranije. Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos. Nije vam lako da joj otvoreno pokažete osećanja. Moguća je slaba cirkulacija.

 

RIBE

 

Pred vama su srećne okolnosti u kojima ćete se dobro snaći. Poslovna atmosfera vam ide na ruku. Lako biste mogli da se upustite u novu vezu. Spremni ste da na polju ljubavi malo eksperimentišete. Bavite se sportom.

Стране: 1 2