HOROSKOP za PETAK 02. april 2021. godine: Bikove očekuje ZANIMLJIV DAN, Lav nema STRPLJENJA, Jarac ima NESUGLASICE sa saradnicima!

HOROSKOP za PETAK 02. april 2021. godine: Bikove očekuje ZANIMLJIV DAN, Lav nema STRPLJENJA, Jarac ima NESUGLASICE sa saradnicima!

28 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Moguće je da ćete imati uspeha na polju posla, pogotovo ako planirate da pokrenete neki nov projekat. Uskoro ćete povući važan korak i razgovarati sa voljenom osobom o zajedničkoj budućnosti. Skloni ste stresu.

BIK

 

Očekuje vas zanimljiv dan tokom kojeg ćete na poslovnom polju imati priliku da naučite nešto sasvim novo. Možete da računate na poboljšanje komunikacije između vas i voljene osobe. Skloni ste alergijama.

 

BLIZANCI

 

Najbolje bi bilo da pustire da neki ljudi iz vašeg poslovnog okruženja pokažu svoje pravo lice. Moguće je da vam se ponavljaju neke situacije sa partnerom i da ne možete više da tolerišete stare greške iznova. Ukočenost.

 

RAK

 

Možete da očekujete uspeh kada je u pitanju posao. Pred vama je dobar period u kojem ćete uspeti da se dokažete. Potrebno je da napravite kompromis u odnosu sa partnerom ako želite da budete srećni. Moguć je pad energije.

 

LAV

 

Nemate dovoljno strpljenja i to može da vam poremeti planove i koncepciju na poslovnom polju. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom o vašim potrebama kako bi vas bolje razumela na ovom polju. Osetljiv urinarni trakt.

 

DEVICA

 

Možete da očekujete da ćete dobiti dobre vesti i da ćete boti zadovoljni ishodom obavljenog posla. Uživate u romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite. Možete da očekujete pozitivan tok događaja. Hormonalne smetnje.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2