HOROSKOP za NEDELJU 04. april 2021. godine: Bika očekuje ZANIMLJIV SUSRET, Vaga ima POSLOVNE PROBLEME, Škorpija povoljan DAN ZA LJUBAV!

HOROSKOP za NEDELJU 04. april 2021. godine: Bika očekuje ZANIMLJIV SUSRET, Vaga ima POSLOVNE PROBLEME, Škorpija povoljan DAN ZA LJUBAV!

28 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Pred vama je mogućnost da promenite radno mesto i da napravite poteze koji će vas dovesti do boljeg stanja na ovom polju. Moguće je da ćete osetiti veliko olakšanje nakon razgovora sa partnerom. Problemi sa bubrezima.

 

BIK

 

Nalazite se u poslovnom okruženju koje vam ni malo ne odgovara i osećate pritisak sa svih strana. Moguć je susret sa osobom koja vam se dopadala ranije ali niste do sada bili zajedno. Povećajte unos vitamina.

 

BLIZANCI

 

Skloni ste rizicima i ulaganjima koja mogu da budu na neki način neproverena ili nepromišljena. Dopada vam se osoba koja će pokazati da joj nije strano da ulazi iz veze u vezu. Nemate probleme na ovom polju.

 

RAK

 

Moguće je da ćete u narednom periodu imati prilično velike promene na polju posla, dosta toga i ne očekujete. Ne dopada vam se atmosfera koju imate sa voljenom osobom, više vam prija kada ste razdvojeni. Problemi sa varenjem.

 

LAV

 

Možete da očekujete da ćete imati neke manje poteškoće na ovom polju danas. Očekuje vas prilika za poznanstvo sa osobom koja će pokazati da joj je veoma stalo do vas. Mogući problemi sa kašljem.

 

DEVICA

 

Možete da očekujete važne finansijske promene. Dobar vam je period za posao. Imaćete nove dogovore i ponude. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete biti veoma zadovoljni ljubavnom situacijom. Povedite računa o ishrani.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2