HOROSKOP za NEDELJU 28. mart 2021. godine: Blizanci nemaju KOČNICE, Jarca čeka NOVA LJUBAV, Ribe se DOBRO osećaju!

HOROSKOP za NEDELJU 28. mart 2021. godine: Blizanci nemaju KOČNICE, Jarca čeka NOVA LJUBAV, Ribe se DOBRO osećaju!

21 марта, 2021 Off By coki

VAGA

Skloni ste donošenju odluka zbog kojih ćete se kasnije kajati. Bilo bi bolje da ne reagujete preterano brzopleto. Niste zadovoljni situacijom na polju emocija, dosta toga vas sada opterećuje. Problemi sa migrenom.

ŠKORPIJA

Iznenadni preokreti su pred vama danas. Moguće je da vam neće biti lako da ostvarite stabilizaciju na polju posla. Nove informacije koje dolaze do vas ruše sliku koju ste imali o vašem partneru. Muči vas nervoza i stres.

STRELAC

Povoljan je dan za poslovnu saradnju sa osobom iz inostranstva. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Osećate fatalnu privlačnost ka osobi koja nije sasvim slobodna. Očekuje vas buran period. Problemi sa urinarnim traktom.

JARAC

Možete da očekujete da ćete danas imati sasvim stabilno stanje na polju posla, neće biti većih promena. Možete da se nadate novom poznanstvu sa osobom koja će vam pokazati svoje interesovanje ka vama. Odlično se osećate!

VODOLIJA

Imate dosta poslova pred sobom, potrebno vam je da se dobro organizujete kako biste sve postigli. Posvećeni ste poslu i nekim porodičnim obavezama, pa nemate mnogo vremena za emocije. Moguć je pad imuniteta.

RIBE

Ne reagujete dobro na nova poslovna dešavanja i imate utisak da vas na neki način rivali i konkurencija prestižu. Očekuje vas veoma povoljna atmosfera na polju ljubavi. Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem.

Стране: 1 2