HOROSKOP za SUBOTU 27. mart 2021. godine: Ovna čeka POVOLJAN DAN, Lavu je potreban ODMOR, Škorpija se oseća SJAJNO!

HOROSKOP za SUBOTU 27. mart 2021. godine: Ovna čeka POVOLJAN DAN, Lavu je potreban ODMOR, Škorpija se oseća SJAJNO!

21 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Možete da očekujete generalno povoljan dan. Ako vam se posao vezuje za prodaju, imaćete veliki uspeh. Moguće je da ne primećujete osobu koja pokušava na suptilan način da vam pokaže osećanja. Čuvajte se hroničnih problema.

 

BIK

 

Možete da očekujete dan u kom ćete imati baš mnogo obaveza. Potrudite se da se posvetite poslu sada kada je to važno. Skloni ste čestim svađama i ljubomornim ispadima sa voljenom osobom. Problemi zbog lošeg imuniteta.

BLIZANCI

 

Pred vama su neki preokreti na poslovnom polju. Imaćete utisak da je stanje nestabilno i da vam se ruši tlo pod nogama. Nova ljubavna prilika vas očekuje ali od vas zavisi da li ćete je iskoristiti ili nećete. Odlično se osećate!

RAK

 

Na polju privatnog posla imate uspeh, prati vas sreća i sudbina je sada definitivno na vašoj strani. Svaki čovek ima svoje mane pa tako i vaš partner. Na vama je odluka da li ćete ga prihvatiti. Problemi sa donjim stomakom.

 

LAV

 

Moguće je da vas poslovne obaveze na neki način guše. Potreban vam je odmor kako biste malo napunili svoju energiju. Lako pokazujete svoje interesovanje za osobu do koje vam je stalo. Prija vam da budete aktivni.

 

DEVICA

 

Finansijsko stanje bi trebalo da se polako popravlja kod vas. Možete da očekujete pozitivan dan. Moguće je da se odnos sa voljenom osobom biti promenljiv u narednom periodu i da ni sami više ne znate šta želite. Pazite na ishranu.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2