NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP za mesec APRIL: Blizanci zrače ŠARMOM, Škorpiju neko POTAJNO VOLI, Jarac ROMANTIČNIJI nego ikada!

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP za mesec APRIL: Blizanci zrače ŠARMOM, Škorpiju neko POTAJNO VOLI, Jarac ROMANTIČNIJI nego ikada!

21 марта, 2021 Off By coki

Mesec april će za većinu biti nezaboravan. Sa prolećem dolazi i mnogo strasti i novih ljubavi za mnoge znake zodijaka. Pogledajte šta naš ljubavni horoskop predviđa za vas i vašeg partnera u periodu koji je pred nama.

 

 

Ovan

Dobar protok energije i šanse za harmoniju u partnerskim i porodičnim odnosima. Ako je bilo sukoba, partner (i članovi porodice) se oslanja na vas da ih rešite i izgladite. Ukoliko ste ljuti zbog toga i želite da svako preuzme svoj deo odgovornosti, odnosi će se dodatno komplikovati. Dakle, od vas zavisi da li će se bliski odnosi stabilizovati ili ne, a vi takođe imate svako pravo da odbacite toliku odgovornost i da se držite svog dela i da zahtevate od partnera (i članova porodice) da se potrude, da naprave kompromise, ili da odluče šta je ono što žele.

Slobodni Ovnovi imaju šanse da upoznaju nekog posebnog, ukoliko nisu statični, već se kreću i upoznaju nove ljude. Ovo se odnosi i na aktivnost na društvenim mrežama – ukoliko ste prisutni i aktivno tražite nekog, u ovom periodu imate priliku da pronađete odgovarajuću osobu. Vaša očekivanja od partnerskih odnosa su realna i predstavljate se u pravom svetlu, a zvezde su na vašoj strani – nesporazuma o tome ko šta hoće i koliko je daleko spreman da ide, neće biti. Jer nećete ni davati šansu onima koji su “kratkog daha”.

 

 

Bik

U partnerskim odnosima stvari mogu postati napete, zbog ljubomore i posesivnosti. Pojačano ste osetljivi u ovom periodu, pa uložite malo truda da se preispitate – možda preterano reagujete, možda nemate nikakve osnove za sumnju. Čak i ako smatrate da imate razloga za ljubomoru, možda partner samo flertuje, jer mu je potrebno da oseti svoju moć. Razgovarajte sa njim o tome, ali birajte reči i oprezno izražavajte svoja osećanja, da ga ne biste povredili i uvredili.

Slobodni Bikovi su takođe preosetljivi i preplaveljeni osećanjima koja teško kontrolišu. Možete ući u sukob sa nekim ko pokazuje interesovanje za vas i koga posmatrate kao potencijalnog partnera, bez pravih razloga. Uopšte, dešavaće vam se da se lako naljutite na osobe koje zapravo ne poznajete dobro, kao ni one vas, i niste ni imali prava da očekujete od njih da budu na visini. Najbolje je da se držite sabrano i distancirano i da ne kreirate nepotrebnu dramu.

 

Blizanci

U ovom periodu partnerski odnosi Blizanaca mogu dostići kritičnu tačku – nešto morate da promenite. Da li je to prekid veze, ili prelazak na sledeći nivo, ili promena modela odnosa koji vam ne odgovara – na vama je da to pošteno preispitate i donesete neke odluke. Imate vremena da svoj položaj razmotrite i da razgovarate sa partnerom o njegovim potrebama i očekivanjima. Imate šanse za dobar kompromis, ako proširite svoju perspektivu i stavove o ljubavi i vezama.

Slobodni Blizanci se osećaju dobro i stabilno sami sa sobom u ovom periodu – zračite samopouzdanjem i nonšalantnim šarmom, koji može da privuče kompatibilnog partnera – nekog ko vam nije potreban da bi popunjavao prazninu, ili zato što vam je dosadno i ne želite da budete sami, nekog sa kim želite da budete jer vam se sviđa, imate šta da podelite sa njim i izaziva vaše poštovanje.

 

 

Rak

Dinamičan period za Rakove – april donosi značajne promene u vašem ličnom životu, a to se odražava na partnerske i sve bliske odnose – pozitivno. Vratiće vam se energija i volja za životom, a takođe i jasnoća i objektivnost u proceni vaših bliskih odnosa. Nemate razloga da kritikujete partnera i da nešto zahtevate od njega, on je bio takav i kad ste mislili da je najpoželjniji na svetu. Bavite se sobom i svojim uverenjima i zabludama, ovo je period kada možete steći dragocene uvide.

Slobodni Rakovi će biti u centru pažnje – biće vam lako da šarmirate sve oko sebe i steknete nekoliko obožavalaca, koji će se truditi da vas osvoje. Ali, vi niste sigurni da li u njima podstičete samo takmičarski duh i želju za pobedom, ili neko od njih zaista oseća i naslućuje u vama ono što ne pokazujete otvoreno. Pustite da vreme pokaže ko je ozbiljan u svojim namerama i uživajte u pažnji koju ste zaslužili i koju već dugo priželjkujete.

 

 

Lav

Ukoliko imate neke dileme i sumnje po pitanju partnerskog odnosa, zvezde vam strogo preporučuju da o tome ne razgovarate ni sa kim drugim, osim sa partnerom. U ovom periodu uticaj tuđih saveta, koliko god bili dobronamerni, može biti destruktivan u vašoj interpretaciji. Poverite partneru šta god da vas muči, ako sumnjate da će pokazati razumevanje, odaberite da mu ukažete poverenje, možete se iznenaditi i otkriti svoj deo u onome što vam smeta.

Slobodni Lavovi koji traže ljubav, mogu se naći pogođenji njome, kao gromom iz vedra neba. Puni ste entuzijazma i osećate zanos, koji vas malo pomera od realnosti, ali u toj ružičastoj izmaglici možete pronaći upravo ono što vam je potrebno. Pitaćete se da li je to moguće i gde leži zamka, ali bolje vam je da rizikujete i da se prepustite osećanjima. Ako vas zanima samo avantura, možete lako slomiti nečije srce, emitujući tu energiju zanosa, koju druga osoba može da protumači kao zaljubljenost.

 

 

Devica

Vaša moć zapažanja, sposobnost analize i duboki uvidi koji će vam biti dostupni u ovom periodu, čine vas fleksibilnim – možete da se prilagodite partneru, iako vam njegovo ponašanje i postupci često smetaju i tačno vidite u čemu greši i šta bi trebalo da koriguje. Znate da kritikovanja ne vredi i da nikada nije dalo rezultate, a nije vam teško da u ovom periodu zanemarite svoju potrebu da sve popravljate i da se služite samo nežnošću i razumevanjem.

Slobodne Device se mogu naći umešane u rasprave koje ih se ne tiču – u širem krugu prijatelja, u kome su i neke osobe sa kojima imate neku istoriju, ili koje su zainteresovane za vas, može doći do prepričavanja i širenja tračeva, koji nemaju veze sa vama, ali imaju veze sa tim osobama. Poželećete da ih branite (u ime istine i pravde), ali pokušajte da da razmislite pre toga – možda nemate sve informacije, a možda vas se te spletke uopšte ne tiču i možda treba da imate poverenja u druge, da će sami rešiti svoje sukobe. Nikakvog emotivnog benefita tu nema za vas. Okrenite se upoznavanju novih osoba.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2