HOROSKOP za SREDU 17. mart 2021. godine: Ovan ODLIČNOG ZDRAVLJA, Blizanci UŽIVAJU, Lav ZADOVOLJAN poslom, Ribe mogu da se OPUSTE!

HOROSKOP za SREDU 17. mart 2021. godine: Ovan ODLIČNOG ZDRAVLJA, Blizanci UŽIVAJU, Lav ZADOVOLJAN poslom, Ribe mogu da se OPUSTE!

13 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Imaćete više slobodnog vremena nego obično, što vam dolazi kao poručeno. Iskoristite ovaj dan da se malo psihički rasteretite. Sve ste sigurniji da pored trenutnog partnera želite da provedete ostatak života. Zdravlje je dobro.

 

BIK

 

Isfrustrirani ste zbog ponašanja svojih nadređenih i smatrate da nisu kvalifikovani za svoje pozicije. Veoma vam je lepo sa trenutnim partnerom i jedini problem vam je što teško nalazite vremena za njega. Problemi vezani za pritisak.

 

BLIZANCI

 

Ako ste bili u svađi sa nekim iz kolektiva možete da očekujete rešenje te situacije danas. Lepo se slažete i uživate u trenucima koje provodite zajedno sa voljenom osobom. Ne bi trebalo da bude problema.

 

RAK

 

Moguće je da ćete prilično brzopleto doneti veoma važnu poslovnu odluku, ali će vas poslužiti sreća, pa će se ona pokazati kao ispravna. Moguće je da ćete konačno ostvariti vezu sa osobom do koje vam je stalo. Skloni ste prehladi.

 

LAV

 

Generalno ste zadovoljni poslovnom situacijom, mada postoje neke sitnice koje bi rado promenili. Možete da očekujete izuzetno zanimljivo poznantvo i povoljnu priliku za početak nove veze. Stabilno i dobro zdravlje.

 

DEVICA

 

Obaveze vam se gomilaju, ali to samo smanjuje vašunmotivaciju da ih rešavate. Svesni ste da situacija u vašoj vezi nije dobra, ali odlučujete da se pomirite i trpite, jer nemate energije za nove promene. Mogući su problemi sa nesvesticom.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2