HOROSKOP za UTORAK 09. mart 2021. godine: Ovan UŽIVA SA PARTNEROM, Bik POD STRESOM, Blizanci GUBE STRPLJENJE!

HOROSKOP za UTORAK 09. mart 2021. godine: Ovan UŽIVA SA PARTNEROM, Bik POD STRESOM, Blizanci GUBE STRPLJENJE!

5 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Očekuje vas veoma povoljan dan. Ukoliko se bavite poslom koji je povezan sa pomaganjem drugima imaćete sreće. Očekuje vas dobar odnos sa bračnim partnerom. Zadovoljni ste. Nema većih problema sa zdravljem.

 

 

BIK

 

Pred vama je naporan dan. Moguće je da ćete biti pod stresom i da će vam se obaveze samo gomilati jedna na drugu. Manji nesporazumi sa osobom do koje vam je stalo bi mogli da vam poremete odnos. Problemi sa probavom.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Naporan rad i trud koji ste uložili u posao vam se konačno može isplatiti. Pred vama je jako povoljan period. Voljena osoba bi trebala da menja stvari koje radi pogrešno, jer vi to nećete tolerisati. Povedite računa o zubima.

 

 

RAK

 

 

Moguće je da se nalazite pod pritiskom da sve poslove završite u nekom kratkom roku. Skloni ste svađama sa voljenom osobom, oko vas vlada neka tenzija. Možete da očekujete preokret na kraju dana. Glavobolja vas prati.

 

 

 

LAV

 

 

Vaša napetost i nedostatak koncentracije mogu da vas dovedu do toga da pravite neke greške u poslovnom okruženju. Dopada vam se osoba za koju niste sigurni da li ima osećanja prema vama. Problemi sa cirkulacijom.

 

 

DEVICA

 

 

Možete da očekujete da ćete dobiti ponudu za posao. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da povećate svoju zaradu. Očekuje vas flert sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja ili poznanika. Generalno dobro zdravlje.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2