HOROSKOP za PONEDELJAK 8. mart 2021. godine: Danas će sve DAME zodijaka biti LEPE, a svi muškarci DŽENTLMENI!

HOROSKOP za PONEDELJAK 8. mart 2021. godine: Danas će sve DAME zodijaka biti LEPE, a svi muškarci DŽENTLMENI!

5 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu. OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

Ali pre toga, svim damama Zodijaka želimo SREĆAN 8. MART, danas budite LEPE! A naši dragi muškarci će danas biti najveći DŽENTLMENI, u to ne sumnjamo ni malo!

 

 

 

OVAN

 

Moguće je da imate više obaveza nego što ste navikli i da vam neće biti lako da sa tim izađete na kraj sasvim. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete početak nove ljubavne veze koja bi trajala na duže staze. Srčane smetnje.

 

 

BIK

 

 

Očekuje vas povoljan dan za posao pogotovo ako planirate da menjate neke odluke ili da menjate radno mesto. Bliži se početak veze na daljinu. Iako mislite da vi možda niste za to, osećanja vas vode u ka tome. Problemi sa stomakom.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti probleme koje imate na ovom polju. Neko od kolega će vam pomoći u nevolji. Lako donosite novu odluku i spremni ste da voljenoj osobi date još jednu šansu. Povoljan je period za oporavak.

 

 

RAK

 

 

Dolazi vam prilika da na polju finansija ostvarite pomak. Možete da se nadate i novim poslovnim ponudama. Oslanjate se na voljenu osobu i važno vam je da vam ona na neki način dokaže svoju ljubav. Dobro se osećate. Sa zdravljem nema problema.

 

 

 

LAV

 

 

Možete da očekujete pozitivne promene na poslovnom polju danas. pred vama je period u kojem vas sreća prati. Trudite se da sa osobom koju volite napravite lepu atmosferu i da poboljšate komunikaciju. Problemi sa glavoboljom.

 

 

DEVICA

 

Moguće je da niste spremni da se odreknete posla koji vam ne ide i da nećete da odustanete dok postoji makar tračak nade. Dopada vam se osoba koju poznajete od ranije. Moguće je da neko treći postoji. Problemi sa cirkulacijom.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2