HOROSKOP za PONEDELJAK 22. februar 2021. godine: Ovan SREĆAN, Bik i Blizanci u LJUBAVNIM PROBLEMIMA!

HOROSKOP za PONEDELJAK 22. februar 2021. godine: Ovan SREĆAN, Bik i Blizanci u LJUBAVNIM PROBLEMIMA!

20 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Moguće je da vam nije lako da svu svoju energiju posvetite poslu. Pred vama je dosta nepovoljnih okolnosti. Partner vam je veran i kada ste zajedno – srećni ste. Očekuje vas pozitivan dan na ovom planu. Prolazna prehlada.

 

 

BIK

 

 

Neophodno je da poradite na komunikaciji sa nadređenima. Važno je da pokažete da ste ozbiljni i da na vas mogu da računaju. Moguće je da voljena osoba ima neke zamerke ka vama. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

 

 

BLIZANCI

 

Dajte sebi vremena da odlučite koji je poslovni potez za vas najbolji. Nemojte da reagujete impulsivno ni u afektu. Postoje manji problemi koji su se na neki način isprečili između vas i partnera. Potrebno vam je više sati sna.

 

 

RAK

 

 

Bolje vreme za vas dolazi kada je u pitanju posao. Možete da se nadate pokretanju novih projekata. Oscilacije postoje u vašem odnosu sa partnerom, imate mogućnost da se stanje stabilizuje. Menjajte loše navike.

 

 

 

LAV

 

 

Očekuje vas opuštena atmosfera sa kolegama. Moguće je da danas nećete imati previše poslovnih obaveza. Zainteresovani ste za neobaveznu vezu sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Mogući su problemi sa nogama.

 

 

DEVICA

 

 

Rešili ste da menjate posao, spremni ste da okrenete novi list na ovom polju i da se okrenete drugačijim zanimanjima. Moguće je da malo sumnjate u svoja osećanja i da vas to koči na ljubavnom polju. Problemi sa kostima.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2