HOROSKOP za UTORAK 23. februar 2021. godine: Ribe će se ZALJUBITI, Vodolija UŽIVA, Jarac OBOŽAVA jednu osobu!

HOROSKOP za UTORAK 23. februar 2021. godine: Ribe će se ZALJUBITI, Vodolija UŽIVA, Jarac OBOŽAVA jednu osobu!

20 фебруара, 2021 0 By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Pred vama je povoljan period za nova dešavanja i za pokretanje novog posla. Moguće je da imate više udvarača ali vam je jedan posebno zapao za oko danas. Povoljan je dan za flert. Koža vam je osetljiva i sklona iritacijama.

 

 

BIK

 

Nemate preterano velike ambicije i planove za današnji dan, pa možete da očekujete jednu opuštenu atmosferu na poslu. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja vam se dopada od ranije. Pazite na zdravlje.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Razmišljate o tome da pokrenete novi projekat iako za sada niste sasvim sigurni u kom će to pravcu da ide. Nije vam povoljan dan za ljubav, što svakako donosi sa sobom određena otežanja. Potreban vam je odmor.

 

 

RAK

 

Moguće je da iz nekog razloga ne možete da pokažete sve svoje kvalitete i sposobnosti na trenutnom poslu, kao da vas nešto koči. Vaša očekivanja na polju ljubavi trenutno mogu da budu prevelika. Mogući su problemi sa želucem.

 

 

 

LAV

 

 

Tokom današnjeg dana možete da imate veće troškove nego što ste planirali pa će vas to donekle zabrinuti. Očekuje vas prilika da se upoznate sa osobom koja će pokazati da prema vama ima iskrena osećanja. Skloni ste upalama.

 

 

DEVICA

 

 

Imate prilično velika očekivanja što može da vam bude mač sa dve oštrice danas. Voljena osoba se trudi da otvorenije pokaže da joj je stalo do vas ali vi kao da ste se distancirali. Manji problem sa bubrezima.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2