HOROSKOP za NEDELJU 21. februar 2021. godine: Blizanci se ZALJUBLJUJU, Vaga na meti UDVARAČA, Jarac se oseća DOBRO!

HOROSKOP za NEDELJU 21. februar 2021. godine: Blizanci se ZALJUBLJUJU, Vaga na meti UDVARAČA, Jarac se oseća DOBRO!

15 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Promenljivo stanje koje vlada u vašem poslovnom okruženju na neki način može da vam unese osećaj nesigurnosti. Uskoro ćete imati priliku da se upoznate sa osobom o kojoj ste čuli dosta lepih stvari. Proverite štitnu žlezdu.

 

 

 

BIK

 

 

Nemate dovoljno koncentracije na ovom polju i možete veoma lako da budete skloni pravljenju grešaka. Pojavila se nova osoba u vašem životu. Spremni ste da joj se posvetite kako bi vam odnos napredovao. Više spavajte.

 

 

BLIZANCI

 

 

Trudite se da pokrenete promene na ovom polju ali vam ništa ne polazi za rukom danas. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje bi kasnije u budućnosti polako moglo da vas vodi do nove ljubavne veze. Nema problema sa zdravljem.

 

RAK

 

Moguće je da vam je motivacija na dobrom nivou i da ste maksimalno posvećeni poslu. Imate jasno određene realne ciljeve. Imate utisak da partner želi promene i da je nezadovoljan. Povećajte unos magnezijuma.

 

 

LAV

 

 

Ne odustajete od svojih ideja i potrudićete se da realizujete sve što imate u planu. Nije vam lako da se pomirite sa osobom koju volite jer bi to značilo da ćete zgaziti svoj ponos. Prijaće vam fizička aktivmost.

 

 

DEVICA

 

 

Uz dovoljno kreativnosti možete da dođete do novog poslovnog projekta koji će vam biti značajan u velikoj meri. Imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se dopada. Nemojte da se forsirate previše.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2