HOROSKOP za PETAK 19. februar 2021. godine: SREĆAN DAN za Škorpije, Jarac u PROBLEMIMA, Vodolija ima TREMU!

HOROSKOP za PETAK 19. februar 2021. godine: SREĆAN DAN za Škorpije, Jarac u PROBLEMIMA, Vodolija ima TREMU!

15 фебруара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Nije preporučljivo da ulazite u sukobe na ovom planu. Pred vama je period koji može da bude na neki način rizičan za poslovno polje. Ukoliko ste slobodni pred vama je mogućnost da upoznate buduću ljubav. Mogući problemi sa srcem.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Potrebno vam je mnogo vremena da biste mogli da ostvarite sve ono što želite na ovom polju. Dobro se osećate pored partnera i lepo vam je kada ste zajedno. Očekuje vas dan pun promena. Bolovi u stomaku i nadutost.

 

 

STRELAC

 

Odlično ste raspoloženi i motivisani za posao. Možete da očekujete generalno povoljan dan na ovom polju. Nije vam lako da pokažete šta zaista želite jer imate dosta kočnica na ovom polju. Napetost u mišićima je naglašena.

 

JARAC

 

Niste zadovoljni okolnostima koje imate na ovom polju. Pred vama je period u kojem će biti problema. Nastupilo je manje zahlađenje između vas i partnera i potrebno vam je vreme da to prebrodite. Problemi sa osetljivim grlom.

 

 

 

VODOLIJA

 

Potrebno je da promenite način komunikacije sa kolegama ako želite da ostvarite dobar odnos u kolektivu. Svesni ste da vas očekuje važan trenutak u odnosu sa voljenom osobom i imate tremu po tom pitanju. Problemi sa infekcijama.

 

 

RIBE

 

 

Moguće je da je pred vama dosta komplikacija ali i da vi nećete odustati dok ne budete rešili baš sve. Vašem partneru nije lako da vam otvoreno pokaže osećanja. Budite prema njemu strpljivi. Nemate probleme sa zdravljem.

Стране: 1 2