HOROSKOP za SUBOTU 20. februar 2021. godine: Rak se ODLIČNO oseća, Jarac FLERTUJE, Ribe očekuje NOVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za SUBOTU 20. februar 2021. godine: Rak se ODLIČNO oseća, Jarac FLERTUJE, Ribe očekuje NOVO POZNANSTVO!

15 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Budite malo otvoreniji u pokazivanju svojih sposobnosti i talenata koje posedujete. Moguće je da planirate pokretanje veze sa osobom sa kojom ste ostali na nekoj neraščišćenoj situaciji iz prošlosti. Mogući su problemi sa očima.

 

 

BIK

 

 

Rešili ste da se posvetite boljoj organizaciji vašeg posla. Vreme je da se ozbiljnije prihvatite nekih obaveza. Tokom današnjeg dana ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi veoma nežne emocije. Urinarni trakt je osetljiv.

 

 

BLIZANCI

 

 

Dobro se snalazite u svom poslovnom okruženju i dobro se slažete sa kolegama i saradnicima. Očekuje vas izuzetno dobra situacija na ovom polju. Voljena osoba je nežna i otvorena prema vam.. Nervni sistem vam je osetljiv.

 

 

RAK

 

 

Maksimalno ste posvećeni obavezama i vredno radite kako biste uspeli da ostvarite napredovanje u budućnosti. Ukoliko imate partnera, možete da očekujete da će vaš odnos sa njim biti dosta bolji. Odlično se osećate!

 

 

 

LAV

 

 

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje na ovom planu danas. Neke lepe vesti vam dolaze iz daleka. Ozbiljnija kriza je nastupila u vašem odnosu sa voljenom osobom. Pad imuniteta bi mogao da vas prati.

 

 

DEVICA

 

 

Nemojte da rizikujete danas sa novim ulaganjima ili pokretanjem novog posla. Vreme je da se malo distancirate. Stara ljubav se javlja ponovo iako to niste želeli a ni očekivali. Moguće je da ste zbunjeni. Povedite računa o srcu.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2