HOROSKOP za PETAK 19. februar 2021. godine: SREĆAN DAN za Škorpije, Jarac u PROBLEMIMA, Vodolija ima TREMU!

HOROSKOP za PETAK 19. februar 2021. godine: SREĆAN DAN za Škorpije, Jarac u PROBLEMIMA, Vodolija ima TREMU!

15 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

Ukoliko ste čekali na promene na ovom polju danas je vaš srećan! Dolazi do izmena kojima ste se nadali! Pred vama je povoljan dan u kojem možete da očkujete nova dešavanja kada je u pitanju ljubav. Posetite zubara.

 

 

 

BIK

 

 

Očekuje vas prilika da dođete do poboljšanja situacije na ovom planu. Nove šanse za posao će vam se ukazati. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa vašim poslom. Prijaće vam neki vid rekreacije!

 

BLIZANCI

 

 

Bićete zadovoljni novim dešavanjima na polju posla koja će dovesti do vašeg napredovanja. Ukoliko ste imali neke probleme sa voljenom osobom, tokom današnjeg dana ćete uspeti da ih rešite. Stvarajte zdravije navike.

 

 

 

RAK

 

 

Očekuje vas povoljna atmosfera na ovom polju. Imaćete mogućnost da organizujete poslove onako kako vama odgovara. Ljubavna situacija je promenljiva, ni sami niste sigurni na čemu ste sa partnerom. Ne očekuju vas problemi.

 

LAV

 

 

 

Moguće je da niste ostvarili ono što ste želeli na ovom polju i da vam to u velikoj meri stvara kočnicu i pritisak. Voljena osoba ima potrebu da vam se posveti, da vam ugodi i da vam pokaže osećanja. Problemi sa bubrezima.

 

 

DEVICA

 

 

Imaćete mnogo obaveza pa je važno da na vreme počnete sa radom i da ne izbegavate neke poslove. Moguće je da nemate dovoljno vremena da se posvetite partneru što na neki način pravi distancu. Povećajte unos vitamina.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2