HOROSKOP za UTORAK 16. februar 2021. godine: Ovan u ljubavnoj NEDOUMICI, Bik NEZADOVOLJAN na poslu, Blizanci FLERTUJU!

HOROSKOP za UTORAK 16. februar 2021. godine: Ovan u ljubavnoj NEDOUMICI, Bik NEZADOVOLJAN na poslu, Blizanci FLERTUJU!

13 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Današnja atmosfera u radnom okruženju je prilično napeta i vi ste nervozniji nego obično. Moguće je da u vašem ljubavnom životu trenutno postoji više od jedne simpatije. Povišen pritisak vas muči.

 

 

BIK

 

Moguće je da će doći do manjih promena na radnom mestu sa kojima nećete biti baš zadovoljni. Ako ste zauzeti, provešćete lep dan sa partnerom. Povoljan dan za nova poznanstva slobodnim Bikovima. Ukočenost vas prati.

 

BLIZANCI

 

Sa kolegama imate dobar odnos i zajedno gradite pozitivnu atmosferu. Očekuje vas prijatan dan. Spremni ste za nova poznanstva, avanture i zanimljiva dešavanja. Danas je dobar dan za flert. Problemi sa jetrom.

 

RAK

 

Možete da se nadate nekakvom poboljšanju finansijske situacije. Ako čekate rezultate nekog suđenja, bićete zadovoljni. Veoma vam se dopada jedna posebna osoba, ali krijete to. Na polju zdravlja nemate probleme.

 

 

LAV

 

 

Dobro se snalazite u svakom radu koji podrazumeva komunikaciju sa ljudima. Dobro ste raspoloženi i širite to oko sebe. Voljena osoba prolazi kroz jako težak period života, a vi ste uz nju. Prolazna malaksalost.

 

 

DEVICA

 

 

Ne nadajte se da ćete imati mnogo slobodnog vremena. Čeka vas naporan dan na poslu ispunjen obavezama. Očekuje vas miran dan po pitanju emocionalnog života. Sa partnerom se lepo slažete. Povećajte unos vitamina.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2