HOROSKOP za PONEDELJAK 15. februar 2021. godine: Bik će UPOZNATI nekoga, Devica ostvaruje CILJEVE, a Vaga ima ZANIMLJIV RAZGOVOR!

HOROSKOP za PONEDELJAK 15. februar 2021. godine: Bik će UPOZNATI nekoga, Devica ostvaruje CILJEVE, a Vaga ima ZANIMLJIV RAZGOVOR!

13 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Današnji dan vam dolazi kao poručen. Smanjen priliv obaveza vam omogućava prekopotreban odmor. Moguće je da počinjte da sumnjate u svoju vezu jer vam se čini da partner nešto krije. Odlično se osećate.

 

BIK

 

 

Dan vam je jako povoljan za rešavanje sukoba koje ste do sada imali sa kolegama ili nadređenima. Ako ste u potrazi za novom vezom, moguće je da ćete danas upoznati novu osobu. Povedite računa o zdravijoj ishrani.

 

 

BLIZANCI

 

 

Ukoliko sada pokažete maksimum posvećenosti, naredni period će vam doneti napredak u karijeri kakav niste očekivali. Jako vam smeta nesposobnost vašeg partnera da pravi kompromis. Manji problemi sa grlom.

 

RAK

 

 

Ukazaće vam se prilika da ostvarite dodatne prihode, ali oklevate da je prihvatite jer vas brinu mnoge obaveze koje uz to dolaze. Moguće je da ćete u nekom trenutku dana osetiti jak nalet usamljenosti. Nema problema sa zdravljem.

 

LAV

 

 

Period stagnacije u kom ste do sad bili se konačno završava i već danas osećate puno emtuzijazma da date svoj maksimum. Voljena osoba vas je jako povredila i ne možete joj oprostiti. Mogući su problemi sa vidom.

 

 

DEVICA

 

Današnji dan vam donosi puno izazova i prepreka u ostvarivanju ciljeva. Ne zaboravite da samo strpljenjem možete sve da prevaziđete. U vašem bliskom okruženju postoji osoba koja vas voli. Prijaće vam odmor.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2