HOROSKOP za SREDU 17. februar 2021. godine: Lavu stiže NOVA LJUBAV, Strelac HRABRO ide NAPRED, Ribe danas BLISTAJU!

HOROSKOP za SREDU 17. februar 2021. godine: Lavu stiže NOVA LJUBAV, Strelac HRABRO ide NAPRED, Ribe danas BLISTAJU!

13 фебруара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Vaša želja za napretkom postaje sve veća i trenutno radno mesto je premalo za vas. Iako su emocije prema partneru jake, vi to ne pokazujete onoliko često koliko on misli da treba. Manji problemi sa vidom.

 

BIK

 

 

Danas ste naročito umorni i bezvoljni. Ne obraćate pažnju ni na kritike koje dobijate. Prosto vam je sve svejedno. Došli ste do situacije u kojoj samo iskren razgovor o prošlosti i budućnosti. Sinusi su vam osetljivi danas.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Zabrinuti ste za svoje finansijsko stanje i budućnost koja vas čeka na trenutnom poslu. Iako vam se činilo da ste ušli u neku drugačiju i posebnu vezu, osećate se sve više usamljeno pored svog partnera. Proverite štitnu žlezdu.

 

 

RAK

 

 

Danas je moguće da će vas nešto što uopšte nije do vas sprečiti da ostvarite svoje ciljeve. Čini vam se kao da se sve raspada ali je to samo vaše preuveličavanje stvarnih problema. Preporučuje vam se više sna.

 

 

 

LAV

 

 

Čekate neke važne vesti zbog čega ste napeti i dekoncentrisani. Moguće je da će danas doći do odlaganja po tom pitanju. Iako sami niste pokrenuli nova ljubavna dešavanja ona vam ipak dolaze. Manji problemi sa nesanicom.

 

 

DEVICA

 

 

Ostvarili ste veliki uspeh za koji ste dosta i žrtvovali pa se sada pitate da li je bilo vredno. Radujete se početku nove veze i dosta ste euforični. Sreću vam kvare jedino loši komentari prijatelja. Problemi zbog napetosti.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2