HOROSKOP za SREDU 17. februar 2021. godine: Lavu stiže NOVA LJUBAV, Strelac HRABRO ide NAPRED, Ribe danas BLISTAJU!

HOROSKOP za SREDU 17. februar 2021. godine: Lavu stiže NOVA LJUBAV, Strelac HRABRO ide NAPRED, Ribe danas BLISTAJU!

13 фебруара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Svesni ste da je situacija teška i da svaki uspeh zahteva mnogo rada. Iako niste spremni da to sebi priznate vaše emocije prema partneru se polako gase. Trudite se da on to ne primeti. Nemate veće probleme.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Iz dosadašnjeg iskustva ste naučili da je bolje da pokušate da prilagodite poslovno okruženje sebi nego da se vi uklapate u njega. Moguće je da imate veliku emotivnu dilemu između dve osobe. Problemi sa cirkulacijom.

 

 

STRELAC

 

 

Oslobodili ste se svega što je kočilo vaš uspeh u prošlosti i sad idete samo napred. Čekaju vas neke lepe vesti. Vi i vaš partner imate prividno dobar odnos ali u suštini imate probleme. Nema nikakvih problema!

 

 

JARAC

 

Današnji dan je dobro prikazan po pitanju sklapanja novih poslovnih poznamstava i saradnji. Voljena osoba vam je toliko strastveno privržena da se osećate i malo ugušeno time koliko god da vam laska. Problemi sa hormonima.

 

 

VODOLIJA

 

 

Pred sobom imate dosta mogućnosti za uspeh koje možda ne vidite potpuno. Ako naučite da ne potcenjujete sebe, uspećete. Ne očekuju vas nikakva nova dešavanja na ovom polju. Mogući su problemi sa glavoboljom.

 

 

RIBE

 

 

Pred svim osobama rođenim u ovom znaku koje se bave nečim vezanim za trgovinu stoji jako pozitivan period. Mnoge osobe koje do sada nisu obraćale pažnju na vas će primetiti koliko ste privlačni. Dobro se osećate.

Стране: 1 2