HOROSKOP za PONEDELJAK 15. februar 2021. godine: Bik će UPOZNATI nekoga, Devica ostvaruje CILJEVE, a Vaga ima ZANIMLJIV RAZGOVOR!

HOROSKOP za PONEDELJAK 15. februar 2021. godine: Bik će UPOZNATI nekoga, Devica ostvaruje CILJEVE, a Vaga ima ZANIMLJIV RAZGOVOR!

13 фебруара, 2021 Off By coki

 

 

 

VAGA

 

Današnji dan će doneti komplikovanu situaciju čiji će ishod odlučiti neki vaš nadređeni ili saradnik. Vodićete interesantan razgovor sa osobom koja vam se dopada. Prijaće vam neki vid rekreacije u prirodi.

 

ŠKORPIJA

 

Ukoliko ste planirali poslovni napredak, sada je pravo vreme da se posvetite njegovom ostvarivanju. Dirnuti ste spremnošću voljene osobe da se trudi i posveti uspehu vaše veze. Dobro se osećate i zdravlje je solidno.

 

 

STRELAC

 

 

Danas i mali pad koncentracije ili nemar mogu da imaju dugotrajne posledice. Pripazite dobro na svaki svoj postupak. Moguće je da postoji sukob stavova između vas i partnera po nekom važnom pitanju. Kijavica vas prati.

 

 

JARAC

 

Polako se sve kockice slažu i shvatate da su vam dosadašnja iskustva poslužila na neki način. Imate osećaj da voljena osoba krije nešto od vas, ali se i sami plašite da to sebi potvrdite. Problemi zbog stresa.

 

 

VODOLIJA

 

 

Sve vam je jasnije da su uslovi na trenutnom radnom mestu jako nepovoljni po vas i spremni ste da potražite bolju perspektivu. Današnji dan vam nosi nekakvu burnu raspravu sa bračnim partnerom. Povedite računa o stomaku.

 

 

RIBE

 

 

Skloni ste da izbegavate obaveze jer osećate da nemate mnogo snage da na svim poljima dajete svoj maksimum. Voleli biste da ostvarite neku novu vezu, ali ne možete da nađete osobu koja vam prija. Manji pad imuniteta.

Стране: 1 2