HOROSKOP za SUBOTU 30. januar 2021. godine: Bik RASPOLOŽEN, Devica DIŽE RUKE od LJUBAVI, Ribe imaju DOBRE IDEJE!

HOROSKOP za SUBOTU 30. januar 2021. godine: Bik RASPOLOŽEN, Devica DIŽE RUKE od LJUBAVI, Ribe imaju DOBRE IDEJE!

21 јануара, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Obavićete sve ono što ste planirali bez većih poteškoća. Dobar dan je ispred vas i okolnosti vas podržavaju. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete pozitivne promene i neko novo poznanstvo. Prija vam bavljenje sportom.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

 

Nova poslovna dešavanja vam na neki način unose nervozu i nesigurnost moguće je da ne znate ka čemu da se okrenete. Želite stabilnost sa voljenom osobom ali niste sigurni da li ona sada ima iste želje. Mogući problemi sa bešikom.

 

 

 

STRELAC

 

 

 

Imate jako dobru komunikaciju u poslovnom okruženju što vam pomaže da neke projekte završite na vreme. Moguće je da na ljubavnom planu ne možete da nađete balans. Osetljivi su vam sinusi. Pazite na zdravlje.

 

 

JARAC

 

 

Očekuju vas promene kada je u pitanju vaše radno mesto, moguće je da dosta toga neće biti onako kako očekujete. Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja u poslovnom okruženju. Naglašen je povećan apetit.

 

 

VODOLIJA

 

Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju vaše polje posla, možete da očekujete da nećete imati veće probleme i kočnice. Uskoro vas očekuje poznanstvo sa novom osobom koja će vam pružiti osećaj sigurnosti. Skloni ste gojenju.

 

 

RIBE

 

 

Imate dobre ideje koje treba da sprovedete u delo. Na vašoj strani je i sreća i sudbina, samo treba da se pokrenete. Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja na polju emocija i da ćete biti zadovoljni. Problemi sa cirkulacijom.

Стране: 1 2