HOROSKOP za PETAK 29. januar 2021. godine: Ovan ZALJUBLJEN, Blizanci FLERTUJU, Rak se DVOUMI, Škorpija ima TEŽAK DAN!

HOROSKOP za PETAK 29. januar 2021. godine: Ovan ZALJUBLJEN, Blizanci FLERTUJU, Rak se DVOUMI, Škorpija ima TEŽAK DAN!

21 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na poslovnomplanu. Sve što vas je mučilo ste uspeli da rešite. Veoma ste zaljubljeni i pred vama je povoljan period za početak nove veze. Imate mnogo pozitivne energije u sebi.

 

 

 

BIK

 

 

Moguće je da ćete danas imati komplikacije na poslovnom planu, pa je važno da se na vreme za to pripremite. Vaša samoća polako počinje da vam smeta i spremni ste da se polako aktivirate oko novih poznanstava. Zdravlje je osetljivo.

 

 

BLIZANCI

 

 

Skloni ste pravljenju manjih grešaka na poslovnom planu. Potrudite se da na vreme uočite u čemu grešite. Moguće je da ćete se veoma lako upustiti u flert sa osobom sa kojom ćete otvariti paralelnu vezu. Pad imuniteta.

 

 

RAK

 

 

Očekuje vas jako dobra poslovna prilika koju treba maksimalno da iskoristite kako biste mogli da napredujete. Dvoumite se između dve osobe koje na neki način žele da vam se približe. Problemi sa grlom.

 

 

 

LAV

 

 

Imate utisak da u poslovnom okruženju vlada tenzija i zbog toga ste prilično nezadovoljni. Ne dopada vam se partnerova ljubomora koju svaki dan pokazuje sve više. Generalno se osećate dobro. Zdravlje je stabilno.

 

 

DEVICA

 

Današnji dan vam je povoljan za odmor, kao i za to da boravite negde van poslovnog okruženja. Potreban vam je predah. Imate malo veća očekivanja od osobe koja vam se dopada, moguće je da ste skloni idealizaciji. Nervna napetost.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2